Liga a IV-a, etapa a 15-a: Liderii celor două serii, Minerul Rodna, respectiv Atletico Monor, se detașează tot mai mult de plutoane. Mai sunt 3 etape de jucat din sezonul regulat

S-a jucat și etapa a 15-a din Liga a IV-a județeană. Meciuri bune, interesante și, deja, cu echipe ce, deja, sunt lidere ale celor două clasamente, aici vorbim de Minerul Rodna, lider al seriei Nord cu 41 de puncte, respectiv de Atletico Monor, 42 de puncte și la 10 distanță de principalul urmăritor care este Dinamo Uriu cu 32 de puncte.

În Seria NORD, Rodna învinge cu 4-2 pe Hebe Sg. Băi și ajunge cum am spus la 41 de puncte, în timp ce Maieru, locul 2, pierde cu Năsăudul, scor 2-3, în ziuna în care, primarul Năsăudului, Dorin Vlașin și-a depus oficial candidatura pentru un al doilea mandat. În ceea ce privește Livezile, locul 3 și 34 de puncte acumulate în cele 15 etape, echipa cu stadion de Ligă a III-a, bate cu 11 la 2 Someșul Feldru.

În Seria SUD, Atletico Monor, rupe bine rândurile și se detașează la 10 puncte de principala urmăritoare a seriei, Dinamo Uriu cu 32 de puncte. Urmează Dumbrăvița cu 31 de puncte și Real Teaca, departe, doar cu 24 de puncte.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts