Acasă EVENIMENT Weekend cu trei accidente şi 10 victime

Weekend cu trei accidente şi 10 victime

0

 

Primul accident s-a  produs pe raza comunei Sînmihaiul de Câmpie a fost implicată o maşină care transporta produse alimentare şi, a cărei şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o ţeavă de gaz. Din fericire, bărbatul a scăpat cu răni minore, el fiind transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri. Potriovit ISU, în eveniment a mai fost implicat şi un tractor cu remorcă  în care se aflau mai multe persoane, dar nici în acest caz nu au existat victime.

În al doilea eveniment rutier produs pe raza comumei Şieuţ, a fost implicată o maşină în care se aflau cinci persooane, şoferul acesteia pierzând controlul după ce a încercat să evite un stîlp de lemn pentru cablu TV căzut pe carosabil. În urma impactului, doi copii aflaţi în autoturism au fost grav răniţi. Minorii au ajuns la o clinică din Târgu Mureş cu traumatisme craniene severe. Starea acestora este gravă.

Ultimul accident a avut loc în această seară, incidentul fiind raportat în jurul orei 21 şi 30 de minute, la Budacu Jos, aici fiind vorba de alte patru victime.

 

Exit mobile version