Acasă Administratie VREA DRUM EXPRES CU PATRU BENZI ÎNTRE BISTRIŢA ŞI CLUJ

VREA DRUM EXPRES CU PATRU BENZI ÎNTRE BISTRIŢA ŞI CLUJ

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Radu Moldovan a anunţat la Beclean un proiect major pentru Bistriţa-Năsăud : drum expres cu patru benzi între Bistriţa şi Cluj. Şeful administraţiei judeţene a confirmat faptul că s-au finalizat licitațiile pentru primele tronsoane pe DN 17 C și DN 17 D. Detalii în ştirea care urmează

Anunţul a fost făcut de preşedintele Radu Moldovan la recepţia noii staţii de epurare a oraşului Beclean, o nouă investiţie a Consiliului Judeţean în valoare de peste 20 de milioane de lei. Potrivit lui Moldovan, după reabilitarea celor două drumuri naţionale care traversează judeţul, DN 17 C, respectiv DN 17 D, ar urma implementarea unui proiect major: un drum expres cu patru benzi între Bistriţa şi Cluj: „Odată cu finalizarea DN 17 C și DN 17 D putem spune că avem rețea de drumuri naționale modernizată. Apoi vom trece la următorul deziderat, drumul expres între Bistrița și Cluj care să ne lege de o rețea de autostrăzi, ar fi ideal să ajungă o autostradă în apropierea județului. Următorul meu proiect major după finalizarea DN 17 C și DN 17 D va fi un drum expres cu patru benzi, în regim de autostradă, spre Cluj prin Dej, care se va întâlni cu cel care vine de la Satu Mare – Baia Mare”

CNADNR a scos la licitație câte un tronson din DN 17 C și DN 17 D: DN 17 C km 9+020 – 26+050 (Dumitra – Năsăud – Salva), valoare estimată 13.407.489 lei fără TVA, și DN 17 D km 0+0750 – 21+660 (Beclean – Salva), valoare estimată 21.666.618 lei fără TVA. Contractele au fost câștigate de firmele Diferit, respectiv Strabag.

 

 

Exit mobile version