Acasă Politica Politica Locala Virgil Dumitru (viceprimar Sângeorz-Băi) a trecut în tabăra PMP! Vestea a fost...

Virgil Dumitru (viceprimar Sângeorz-Băi) a trecut în tabăra PMP! Vestea a fost dată de președintele organizației județene, Ionuț Simionca

0

După mai bine de trei ani de „independență” politică la nivelul Primăriei orașului-stațiune Sângeorz-Băi, în calitate de viceprimar, Virgil Dumitru a decis că e vremea unei înrolări politice în plină precampanie electorală.

Vestea a fost dată de deputatul Ionuț Simionca, pe pagina sa de facebook:

„Echipa PMP Bistrița-Năsăud se întărește pe zi ce trece. Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi, domnul Virgil Dumitru, convins de consistența și viitorul proiectului PMP, s-a alăturat echipei noastre”.

Dumitru, ales ca independent în Consiliul Local Sângeorz-Băi, acolo unde a fost votat de majoritatea consilierilor ca viceprimar, a avut în special în ultima perioadă de timp mai multe divergențe cu primarul Traian Ogâgău.

În prag de alegeri locale Dumitru face un pas neașteptat, pas gândit de președintele organizației județene a PMP, Ionuț Simionca, cel de a se alătura acestei formațiuni politice. Simionca câștigă astfel un pol de influență a PMP-ului în orașul-stațiune, iar Dumitru îmbracă haina protectoare a unui partid politic.

Exit mobile version