Pro Politica

VIDEO: Primarul Nicolae Moldovan: „Centura de ocolire a orașului Beclean va putea fi finalizată la finele lui 2022. Proiectul este aprobat și trecut pe lista de implementare a la Departamentul de Obținere Finanțări din cadrul CNAIR!

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan a anunțat astăzi că, unul din cele mai mari și importante proiecte ale administrației sale va intra în implementare. E vorba de „Centura de ocolire a orașului Beclean”, obiectiv care  se află în lista de proiecte aflate în implementare conform OUG 101/2020 la Departamentul de Obținere Finanțări din cadrul CNAIR!

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN: Centura de ocolire a orașului Beclean va fi gata în anul 2022

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN: Centura de ocolire a orașului Beclean va fi gata în anul 2022

Publicată de PRO BN TV pe Miercuri, 12 august 2020

De asemenea, va fi încheiat un acord de parteneriat între Primăria orașului Beclean și CNAIR S.A prin care etapa de proiectare și execuție să se realizeze de către UAT Beclean în parteneriat cu CNAIR S.A. – DRDP CLUJ. Asta înseamnă că Primăria Beclean va primi întreg suportul echipei de experți din cadrul CNAIR pe tot parcursul derulării proiectului în toate etapele administrative până la finalizarea întregului demers în vederea construirii Centurii orașului Beclean.

NICOLAE MOLDOVAN: ”De asta, am introdus imediat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local care a avut loc azi, 12 August 2020, un punct suplimentar prin care s-a aprobat acordul de parteneriat cu CNAIR-DRDP CLUJ. Acest parteneriat reprezintă certitudinea că etapa de proiectare și execuție va fi realizată de către UAT Beclean cu suportul echipei de experți din cadrul CNAIR pe tot parcursul derulării proiectului în toate etapele administrative până la finalizarea acestui demers în vederea construirii Centurii orașului Beclean. Iată că proiectul mult așteptat de întreaga noastră comunitate va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina mulți dintre noi!”

Varianta de ocolire a orașului Beclean face legătura dintre Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva și are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro.

Exit mobile version