Acasă EVENIMENT VIDEO: Polițiștii de la Protecția Animalelor nu glumesc deloc: În cazul de...

VIDEO: Polițiștii de la Protecția Animalelor nu glumesc deloc: În cazul de la Domnești, o persoană a fost reținută 24 de ore și doi câini din rasa PittBull au fost duși la Adăpost

0

Scandalul luptelor de câini de la Domnești a ajuns în atenția Biroului pentru Protectia Animalelor Bistrița-Năsăud d , ieri fiind puse in aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară începând cu ora 18:00. Reamintim că scene de o cruzime neimaginabilă au fost postate pe pagina de FB ”113 – Poliția Animalelor”, fiind vorba de un pitbull care sfâșie un câine fără stăpân, în  satul Domnești, comuna Mărișelu. Se pare că acest lucru nu se întâmplă pentru prima oară.

În acest context, IPJ Bistrița-Năsăud anunță că: În urma sesizării din oficiu din 1 Aprilie a.c., cu privire la apariția in mediul online, la nivelul Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, a fost înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii prev și ped de art 14 din OUG 55/2002, fiind totodată emis ordin de plasare in adăpost.

”În cadrul dosarului penal constituit la data de 1 Aprilie a.c., la Biroul pentru Protectia Animalelor Bistrița-Năsăud, ieri au fost puse in aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară începând cu ora 18:00.Urmare a acțiunilor au fost ridicati  și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online. Cercetările se efectuează sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, confirmă reprezentantul IPJ BN, Paul Rodilă.

 

Exit mobile version