Acasă EVENIMENT VIDEO: Parlamentarul DANIEL SUCIU a făcut publice imaginile din restaurantul unde a...

VIDEO: Parlamentarul DANIEL SUCIU a făcut publice imaginile din restaurantul unde a avut loc altercația cu Traian Ogâgău

0

Un incident a avut loc vineri seara, într-un local din orașul Sângeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău l-a înjurat pe deputatul Daniel Suciu, e mers la masa cu el filmând cu telefonul și și-a pierdut cumpătul. În imagini se vede cum a împins scaunul și masa și a răsturnat paherele aflate pe masa la care se află Daniel Suciu.

Suciu a publicat clipul video pe pagina sa de Facebook.

“Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini. Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. PS-am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria”, a transmis Daniel Suciu.

Exit mobile version