Pro Politica

VIDEO: DANIEL SUCIU anunță un proiect turistic de amploare alături de Ioan Strugari

Candidatul Aianței pentru Sângeorz-Băi la Primăria Sângeorz-Băi, deputatul Daniel Suciu, își propune realizarea unui proiect turistic unic în zonă: o telegondolă între Sângeorz-Băi și Parva și un sat de vacanță.

“Am de gând să facem, împreună cu prietenul meu Ioan Strugari, între Sângeorz și Parva, un proiect cum nu s-a mai văzut în România. Mulți m-au întrebat cu ce vin eu pentru Sângeorz-Băi și care sunt ideile și proiectul meu. Vă aduc aminte că în 2017, am pus, într-o hotărâre de Guvern, două proiecte finanțate cu 90 la sută: un parc de aventură și un sat de vacanță. Domnului primar nu i-au trebuit, pentru că avea alte gânduri. Dar acum e momentul să vă spun ce fac împreună cu prietenul și vecinul nostru de la Parva și ce facem pentru locuitorii din Sângeorz-Băi și din Parva. Cred că de peisajul acesta minunat trebuie să se bucure cât mai multă lume. Vă anunț că îmi voi folosi toate cunoștințele, la nivel european, la nivel național, toți oamenii care pot influența lucrurile, să facem o telegondolă de la Sângeorz-Băi până la Parva, un parc de aventură care să aibă povestea borcutului în primul-plan, în dosul Gârciului, aici, Ion va face un sat de vacanță și această zonă va arăta cu totul altfel. Restul sunt povești, nu mai intru în războaie inutile. Noi doi suntem împreună pentru un proiect cum nu s-a mai văzut în România”, a explicat Daniel Suciu.

“Investițiile mele se văd, aștept ca toți sângeorzenii să gândească pozitiv, pentru această zonă. Cred în ceea ce are zona, pentru orice proiect avem resursele naturale”, a spus Ioan Strugari, primarul comunei Parva.

Proiectul care va schimba Sângeorzul! Am bătut palma cu Ioan Strugari, prietenul și vecinul nostru pentru un parc de aventură, sat de vacanță și telegondolă între orașul nostru și Parva. Ne bazăm pe Radu Moldovan și noi mereu facem ceea ce spunem! Nu uitați că nu există ușă pe care să nu o pot deschide și în viață ești ceea ce alegi! Detalii, în filmul de mai jos.

Publicată de Daniel Suciu pe Marţi, 11 august 2020
Exit mobile version