Pro Politica

VIDEO: Alianța Dreptei dintre PNL și USR-Plus a devenit funcțională în Bistrița-Năsăud și susține tandemul Stelian Dolha-Ioan Turc , dar și încă doi candidați unici la primăriile Beclean și Năsăud: Bogdan Rusu și Dorin Vlașin

Câștigarea alegerilor locale cu ținte  care vizează președinția Consiliului Județean și a primăriei municipiului Bistrița, sunt obiectivele politice fixate de noua alianță a dreptei formată și parafată astăzi în județul Bistrița-Năsăud. Oficializarea noului cartel politic s-a făcut în această după-amiază în fața sediului PNL. La eveniment au fost prezenți numeroși liberali, primari dar și cei doi lideri ai USR, respectiv Plus, Lorant Toth și Lorant Sas.

Alianța DREPTEI PNL-USR-Plus a devenit funcțională în Bistrița-Năsăud

Alianța DREPTEI PNL-USR-Plus a devenit funcțională în Bistrița-Năsăud și va susține tandemul Stelian Dolha -Ioan Turc la alegerile locale din 27 septembrie

Publicată de PRO BN TV pe Luni, 3 august 2020

Liderul PNL Bistrița-Năsăud și candidatul noii Alianțe la primăria Bistrița, Ioan Turc, a precizat că asistăm la un moment istoric: ” Este ziua când PNL și USR-Plus își dau mâna pentru a implementa în județul Bistrița-Năsăud o administrație de dreapta, performantă. Cu voia bistrițenilor și a conjudețenilor , PSD trebuie să plece în opoziție”, susține Ioan Turc.

Turc a mai spus că, noua Alianță va câștiga alegerile, așa cum confirmă mai multe sondaje: ” Ne dorim să câștigăm președinția Consiliului Județean și să avem o largă majoritate politică, așa cum ne dorim să aducem un suflu nou în primăria Bistrița printr-o victorie în alegeri și reinstalarea unei administrații drepte și corecte. Sunt sigur că vom câștiga alegerile locale”, a punctat Turc.

Au mai luat cuvântul Lorant Toth, USR și Lorant Sas, Plus, cei doi vorbind și ei despre faptul că Alianța PNL-USR-Plus va câștiga alegerile locale.

La ora actuală, Alianța Dreptei susține trei candidați comuni la Bistrița, Năsăud și Beclean, respectiv pe Ioan Turc, Dorin Vlașin și Bogdan Rusu, dar și pe încă prefectul Stelian Dolha la președinția Consiliului Județean. De asemenea, liderii alianței au mai negociat susținerea de candidați unici la cel puțin încă 20 de primării.

Exit mobile version