vineri, iunie 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  VICTOR PONTA: Cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem!

  Must Read

  Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, fostul prim-ministru Victor Ponta, a declarat marţi seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Năsăud, că îi ajută pe cei de la PRU deoarece acest partid are curajul să spună ceea ce social-democraţii gândesc, dar nu spun pentru că ar fi „timizi”.

  „Eu nu am fost (de acord să îmi folosească imaginea – n.r.), dar îi ajut. Spre deosebire de Cioloş, care a fost de acord şi nu îi ajută, eu nu am fost de acord, dar pe ei îi ajut, pe PRU. Şi eu cred că PRU, dacă intră în Parlament, o să sprijine guvernul PSD. Ştiţi de ce îi ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem. Că şi noi, pesediştii, tot cam aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles. Dar noi nu avem curaj să spunem, pentru că noi suntem un partid mai timid, şi atunci ne place că cei de la PRU spun ce gândim noi şi noi nu avem curaj să spunem”, a afirmat Ponta.

  Întrebat despre faptul că PRU îl propune pentru funcţia de premier, Victor Ponta a spus că nu va ocupa el această funcţie, dar a ţinut să remarce că „fiecare face campanie pentru altcineva”.

  „Nu o să fiu nici eu (premier – n.r.), nici domnul Cioloş. Dar nu vă luaţi după cele două pliante, nici după pliantul PRU, nici după pliantul PNL! Vedeţi, trăim într-o ţară ciudată, în care fiecare face campanie pentru altcineva. PRU mă propune pe mine, eu votez PSD, PNL îl propune pe Cioloş, Cioloş l-ar vrea pe Dîncu, Dîncu pe PSD şi tot aşa, ne învârtim între noi”, a afirmat Ponta.

  În ceea ce priveşte rezultatele alegerilor parlamentare, fostul premier crede că PNL nu va reuşi să treacă pragul de 30%.

  „Cred că PSD va ieşi pe primul loc, la o diferenţă foarte mare de locul doi, adică undeva cu 40% şi PNL mult sub 30% şi cred că PSD va face o majoritate stabilă în Parlament alături de ALDE şi s-ar putea şi alături de PRU”, a mai spus Victor Ponta.

  sursa: agerpres.ro

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Corina Țifrea, directorul Grădiniței nr. 2 s-a stins din viață. Ea a activat politic în PUNR, PRM și PNL

  Educatorul Corina Livia Țifrea, fostă Someșan, directorul Grădiniței nr.2 din Bistrița a trecut la cele veșnice. „Drum lin, doamna educatoare”, sunt gânduri...

  Scandal la IPJ BN între doi ofițeri de la SERVICIUL RUTIER

  Încă un scandal mocnește în interioriul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind implicați doi ofițeri care, în loc...

  Astăzi se împlinesc 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon- Prin acest tratat internaţional s-a recunoscut ceea ce românii din...

  CONTEXT: Astăzi, 4 iunie 2020  se  împlinesc  100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, care a consfinţit...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -