Viceprimarul Sorin Hangan: “Merg pe șantiere, dar nu fac poze. Nu am cultul personalității”

Viceprimarul municipiului Bistrița, Sorin Hangan, a vorbit în cadrul emisiunii INFO POLITIC despre activitatea sa din administrația locală. Sorin Hangan a fost întrebat dacă merge pe șantierele din Bistrița, pentru a vedea cum se derulează lucrările.

“Bineînțeles că merg pe șantiere, dar nu îmi fac poze. Am fost pe șantiere, am văzut cum lucrează oamenii, am stat și două ceasuri, până la urmă le-am spus: OK, luați o pauză, prefer să stați 5 minute într-o pauză  cu mine și să lucrați când plec”, a declarat Sorin Hangan.

Sorin Hangan spune că are periodic întâlniri cu cetățenii din Bistrița și din cartiere.

“Am fost și sâmbătă (n.r- sâmbăta trecută), am stat vreo două ceasuri jumate cu cetățenii de pe Valea Ghinzii. Mă duc, dar nu fac poze, asta-i problema, am fost și la pietruire, am fost și pe toate străzile de peste podul Budacului, i-am certat, i-am pus să treacă cu buldo să facă șanțuri că degeaba pietruim și după-masă vine o ploaie cu vânt și furtună și tot balastrul, de zeci de mii de lei e în drum. Nu fac poze, că nu-s despre mine. Eu nu m-am dus să fac cultul personalității. Mai ies la suprafață și cei care își fac poze toată ziua. Unii și-au pus tot felul de  hashtag-uri #faptenuvorbe”, a mai spus Hangan.