Acasă Administratie VICEPRIMARUL GELU MUTHI: NE GRĂBIM SĂ REAMPLASĂM PIAŢA DE EN GROS

VICEPRIMARUL GELU MUTHI: NE GRĂBIM SĂ REAMPLASĂM PIAŢA DE EN GROS

0

Viceprimarul ALDE al municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, şi-a prezentat priorităţiile pe anul 2017. Muthi spune că îşi doreşte amenajarea unei parcări în centrul oraşului dar şi reamplasarea pieţei de en-gros.

Al doilea viceprimar al Bistriţei, liberal-democratul Gelu Muthi, a vorbit  despre priorităţiile sale în 2017.

 

PARCARE IN CENTRUL ORAŞULUI

”Ne interesează foarte mult să realizăm acest lucru. Una dintre problemele de care m-am ocupat a fost să port discuții pentru niște suprafețe de teren în centrul istoric. Sper că până la urmă se vor concretiza și vom amenaja o parcare. Detalii vom oferi la momentul potrivit. Avem în vizor un teren, ne-am pune și noi în valoare niște suprafețe în imediata vecinătate. În scurtă vreme va intra în aplicare și ridicarea mașinilor”

PIAŢA EN GROS ŞI STRĂZI: ” Cu siguranță va fi un lucru bine primit. Se pare că problema se va rezolva, deocamdată persoana care are în proprietate terenul nu are documentația cadastrală făcută, o va face și vom muta piața acolo. Despre străzi,  vom avea o discuție cu Aquabis, care are un program de investiții pentru reabilitarea rețelelor, astfel încât să nu asfaltăm și apoi să decopertăm pentru introducerea rețelelor, ci invers. Ne interesează și pietruitul străzilor în zonele unde trebuie intervenit”.

Mai mult, Gelu Muthi a mai precizat că speră la o mutare a pieţei de en gros de pe strada Tărpiului într-un timp relativ scurt, într-un alt loc, municipalitatea căutând acum un teren care să se preteze şi să suporte din punct de vedere legal o asemenea gen de activitate.

Exit mobile version