Acasă EVENIMENT VIA TRANSILVANICA MARATON, noua provocare lansată de TIBI UȘERIU

VIA TRANSILVANICA MARATON, noua provocare lansată de TIBI UȘERIU

0
Tășuleasa Social are de astăzi un nou proiect comun cu DATACOR: Via Transilvanica Maraton.Anunțul este făcut de ultramaratonistul Tibi Ușeriu, ambasador al Viei Transilvanica.
http://
TIBI UȘERIU: ”Anul acesta voi transfera toate cunoștințele pe care le-am dobândit timp de șapte ani din proiectul drag mie, Via-Maria-Theresia, sau așa cum îl cunoaște toată lumea, VMT, către proiectul de suflet al organizației Tășuleasa Social: Via Transilvanica.
Ca ambasador al acestui proiect, vreau să îi duc vestea și în comunitatea sportivilor de anduranță, a alergătorilor și a împătimiților de sport. Cred că este o șansă bună de a promova acest traseu de lungă distanță și sunt convins că odată ce veți parcurge o porțiune în alergare, veți dori să vă întoarceți și să faceți tot drumul mai încet, mai potolit, să apucați să admirați mai mult peisajul schimbător, atât de frumos și încărcat cu atâta poveste. Via Transilvanica Maraton, sau VTM, este noua mea provocare, una pe care o fac din pasiune pentru acest proiect în care cred și vă invit și pe voi să faceți parte din el”
Urmăriți pagina de facebook (via transilvanica maraton) și noul site https://maraton.viatransilvanica.com/. Acolo se vor posta toate detaliile importante.
Din 1 martie 2021 vom da drumul la înscrieri. Din motive de siguranță, locurile sunt limitate la toate probele.

Exit mobile version