Acasă BECLEAN Vești noi, îmbucurătoare pentru orașul nostru şi pentru cetăţenii Becleanului .

Vești noi, îmbucurătoare pentru orașul nostru şi pentru cetăţenii Becleanului .

0

Noi contracte de finanţare semnate la Beclean

Zilele trecute au fost semnate contractele de finanțare nerambursabilă pentru două proiecte importante: amenajarea Centrului Social de Zi prin valorificarea potențialului balnear la Băile Figa (cu ajutorul Programului Național de Dezvoltare Rurală prin GAL Ținutul Haiducilor) și eficientizarea energetică a nouă blocuri de locuințe (prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord –Vest).

De asemenea reamintim tuturor locuitorilor Becleanului că Primăria pregăteşte documentațiile pentru finanțarea reabilitarii energetice pentru celelalte blocuri din oraş, singura condiție este ca locatarii acestora să se grupeze în Asociații de Proprietari. Contribuția fiecărei familii va fi de maxim 5%, restul de 95% din costurile lucrărilor fiind suportate de către Primăria Beclean și Uniunea Europeană.

Totodată, în data de 26 februarie, la sediul Primăriei Beclean au fost prezenţi  constructorii proiectului Legacy,  pentru semnarea contractului de începere a lucrărilor. Este un proiect foarte modern, ce va aduce o îmbunătățire masivă perspectivei de viitor a Complexului Balnear Băile Figa, şi va fi un pas important în transformarea Băilor Figa într-o destinaţie turistică all-seasons.

 

Exit mobile version