Acasă Politica Vasile Silași : Primarii PNL sunt ostracizați. PSD spune una și face...

Vasile Silași : Primarii PNL sunt ostracizați. PSD spune una și face alta

0

Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, primar al comunei Chiochiș a criticat astăzi modul de atribuire a contractelor pe Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Exemplul dat, este cel al comunei pe care o administrează, Chiochișul, Silaşi fiind  total nemulţumit de faptul că UAT-ul său a primit prin intermediul PNDL 2 suma de 600 de mii de lei pentru luminatul public, deşi, Chiochişul are nevoie de apă şi canal. Supărarea lui Silaşi este cu atît mai mare cu cât, după ce a ieşit din ADI Apă-Canal, acuzând Aquabisul de tergiversare a lucrărilor pentru introducerea apei, consiliul local a decis reîntoarcerea în ADI, situaţia nefiind una tocmai plăcută. 

 La Chiochiș e nevoie de apă, nu de iluminat public

 

El a mai precizat că  deși  a depus proiecte pentru schimbarea în bine a vieţii oamenilor din comunitatea pe care o conduce, acestea au fost ignorate:” De exemplu, în zona de câmpie a judeţului, lipsa apei potabile e o foarte mare problemă pe care ne chinuim să o rezolvăm de ani întregi. Nu se găsesc niciodată bani, însă nu pentru că nu există, ci pentru că noi, cei din Chiochiş, nu avem pe nimeni în „comitetul naţional” al PSD. Se găsesc bani pentru tot felul de lucrări care nu ţin de confortul elementar al oamenilor, cum ar fi Wonderlandul Bistriţei, un proiect megalomanic extrem de controversat care a înghiţit deja munţi de bani fără să-şi dovedească până acum în vreun fel utilitatea”, a mai spus Silași.

Secretarul general al PNL BN susține că declarațiile făcute de primarul Ovidiu Crețu cu privire la ”proptelele” politice pe care le are și care i-au facilitat  aprobarea în PNDL 2 a trei proiecte importante pentru municipiul Bistrița, l-au jignit: ” Sunt declarații care ne jignesc, pe noi, pe primari, pe mine m-au jignit, adică eu trebuie să înțeleg că oricâte eforturi ai face ca administrator de comună, nu e destul, nu e sufficient, mai trebuie să ai și pașaport politic. Nu e drept, mai ales în condiţiile în care locuitorii comunei Chiochiş luptă an de an cu veri secetoase, iar oamenii şi animalele suferă de sete, comuna noastră a primit mai puţin de 600.000 de lei prin PNDL pentru …. iluminat public. Cred că funcția mea de secretar general nu este pe placul celor care impart tortul, adică pe placul liderilor PSD”, a conchis Vasile Silași.

Exit mobile version