Acasă ANALIZE-COMENTARII Vasile Silași: Aleg valorile creștine susținute de Robert Sighiartău și expertiza legislativă...

Vasile Silași: Aleg valorile creștine susținute de Robert Sighiartău și expertiza legislativă a Dianei Morar.

0

Voi merge la vot! Da, voi merge la vot și am să vă spun și cu cine voi vota. Astfel, dacă la Senat , am îndoieli în ceea ce privește persoana desemnată pentru prima poziție, iar acest lucru l-ați aflat deja, la Camera Deputaților voi alege valorile creștine susținute prin Robert Sigartau și expertiza legislativă a Dianei Morar.

De ce aleg așa?

Cel ce ține un ciocan în mână vede peste tot cuie. Stă în firea noastră să facem lucrurile după educația primita și mai ales dobândită. Și în politică lucrurile merg la fel. „Ciocanul ” din mână își va pune amprenta pe munca lor iar cei aleși vor fii produsul educației. La noi,  la primari,  e mai simplu! Noi facem drumuri, poduri, lucruri utile și funcționale oamenilor din comunele și satele pe care le administrăm.

Dar, ce fac ei parlamentarii? E simplu: fac legi! Așa e: să facă legi despre  autostrăzi? Să taie pensii? Să dea pensii? Să dea și iar să dea? Ne învârtim de mult timp în jurul acestor subiecte care, de fapt,  ne țin departe de adevăratul rol și scop al parlamentarului. De fapt,  totul e simplu și scris în Constituție! Parlamentarii trebuie să faca legi care să ne garanteze proprietatea, integritatea și dreptul la  muncă și la o viață demnă.

Din păcate, mulți își doresc Parlamentil doar pentru benficiile sociale, financiare și de … timp liber, devenind niște bieți ridicători de mâini și cu discursuri de doi bani și de 2 minute de la tribună. Dar, ei atât știu și atît vor face, iar exemple avem destule și în Bistrița-Năsăud.

De aceea îi voi alege  pe Robert și pe Diana. Au educația necesară și știu să facă legi!

Exit mobile version