Acasă Politica Politica Locala VASILE LABA, CANDIDATUL PSD LA BISTRIȚA-BÂRGĂULUI ÎN 2016

VASILE LABA, CANDIDATUL PSD LA BISTRIȚA-BÂRGĂULUI ÎN 2016

0

Un alt fost primar PDL și apropiat al lui Ioan Oltean, edilul comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba a devenit, de astăzi, oficial, șeful PSD local și candidatul acestei formațiuni politice. Alături de Laba, în PSD a trecut și viceprimarul Sorin Nușfelean. La conferința de alegeri a luat parte președintele Radu Moldovan, care, a scris următoarele pe pagina sa de facebook:

”În această seară am condus conferința de alegeri a organizației locale PSD Bistrița-Bârgăului. Vreau să le mulțumesc celor 50 de colegi prezenți la întâlnire și să îl felicit pe domnul Primar Vasile Laba, care a preluat conducerea organizației locale.

Mă bucur că alături de el, în conducerea organizației locale este și domnul Viceprimar Sorin Nușfelean și fostul lider al organizației, Lucian Halostă. Din echipa de conducere a organizației mai fac parte: domnul doctor Nistor Rus (Vicepreședinte), Ioan Nimigean – Secretar, Dumitru Tomoroga – Trezorier și Gavril Serețan, Dumitru Neuc, Ionică Ștef, Niculina Bodașcă și Tudor Borta – membri în biroul politic local.

Comuna Bistrița-Bârgăului și Colibița este o prioritate pentru mine și mă bucur că în domnul Primar Vasile Laba, în membrii Consiliului Local și în colegii din PSD am un sprijin în proiectele de dezvoltare a acestei zone mirifice a județului nostru”, a scris Radu Moldovan.

Exit mobile version