Acasă Politica VASILA DÂNCU: A veni tot timpul cu critici la adresa unui Guvern,...

VASILA DÂNCU: A veni tot timpul cu critici la adresa unui Guvern, indiferent de faptul că este Guvern politic sau nu este un Guvern politic, cred că nu are neapărat o mare valoare politică

0

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat sâmbătă că PSD face o opoziţie consistentă Guvernului, dar nu consideră că se aduce plus valoare prin criticile constante, fără a veni cu propuneri constructive.

„Eu cred că în acest moment PSD-ul face o opoziție consistentă Guvernului. Dacă ne luăm numai după ultimul eveniment din Parlament, în care premierul a venit și a făcut un raport de țară, ca să spunem așa, a fost criticat destul de consistent de președintele partidului din acest moment. Pe de altă parte, eu cred că indiferent ce se întâmplă, indiferent cine este la Guvern, opoziția este necesară, dar o opoziție care să aibă consistență. Alături de critici, unui Guvern poți să-i aduci și propuneri, să vii și cu alte alternative. A veni tot timpul cu critici la adresa unui Guvern, indiferent de faptul că este Guvern politic sau nu este un Guvern politic, cred că nu are neapărat o mare valoare politică. Cred că este o măsură în toate și această măsură trebuie să o simtă omul politic responsabil”, a spus Dîncu.

Vicepremierul a precizat că o politică bazată numai pe scandal nu folosește nimănui. Potrivit lui Dîncu, PSD a participat la instalarea actualului Guvern, iar, din punctul acesta de vedere, „în acel moment s-a purtat responsabil pentru acea perioadă”.

AGERPRES

Exit mobile version