Acasă Politica Valul de schimbări politice continuă la Bistrița: PER își schimbă conducerea și...

Valul de schimbări politice continuă la Bistrița: PER își schimbă conducerea și își anunță candidatul la primăria Bistrița…

0

Vineri, 10 iulie, la ora 14.00, probabil la sediul PER de pe Gheorghe Șincai, președintele PER, Dănuț Pop venit de la București, va anunța noua conducere PER dar și pe noul președinte, aici fiind vorba de Silviu Rus, fost manager al Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud, liberal, co-președinte al PNL Năsăud după momentul demisiei fostului viceprimar Niculai Găitan din 2016.

Silviu Rus va înlocui de la șefia PER Bistrița-Năsăud pe Doru Mârza, urmând să anunțe și noua echipă de conducere. Contactat telefonic, președintele PER, Dănuț Pop a confirmat prezența sa la Bistrița dar și numele noului  președinte al PER BN: Silviu Rus. Întrebat de numele candidatului PER la fotoliul de primar al Bistriței, Dănuț Pop nu a confirmat numele lui Doris Rai, iar fostul consilier județean a infirmat informația.

Un alt zvon ce a început să circule prin mediile politice este cel care l-ar lega pe fostul deputat și președinte al PD și PDL, Ioan Oltean de toate aceste schimbări politice, și nu numai, din PER.

Exit mobile version