joi, iunie 4, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale”, ajuns la final

  Must Read

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer...


  Încheierea celei de a doua ediții a proiectului „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale” s-a făcut cu reunirea profesorilor și instructorilor voluntari care au susținut proiectul. Întâlnirea s-a desfășurat în Clubul Cultural „Coșbook” și a fost una deosebit de agreabilă. În prealabil, profesorii voluntari au vizitat expoziția lucrărilor realizate de copiii participanți la atelierele de desen și fotografie și au apreciat larga paletă de culori așternute pe hârtie sau pe fotografii de către copii. Mândru de reușita proiectului, managerul Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița Năsăud, scriitorul Ioan Pintea, a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți pentru reușită.

  „Vreau, în primul rând, să vă mulțumesc pentru că ați făcut un efort mai mult decât meritoriu pentru această perioadă de vacanță și v-ați rupt din timpul dumneavoastră foarte prețios  și ați venit la Biblioteca Județeană. Este un gest rarisim, cred eu!  Văzând ceea ce a scris presa, ascultând opinia cititorilor, opinia părinților, a copiilor și opinia colegilor mei, pot spune că implicarea dumneavoastră înseamnă foarte mult și pentru opinia publică, și pentru noi. Prin urmare, eu vă mulțumesc din suflet pentru că, de fapt, dumneavoastră ați fost motoarele acestei acțiuni culturale. Le mulțumesc și autorităților locale și școlilor din Maieru, Parva și Mureșenii Bârgăului, care au făcut posibilă prezența unor copii din aceste localități la activitățile noastre și suntem siguri că anul viitor vom lucra cu și mai mulți elevi de la școlile din județ.  Îi mulțumesc în mod special d-nei Rodica Bădăluță,  coordonatoarea acestui proiect.

   

  Cei prezenți la întâlnirea de încheiere a proiectului „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale” au primit câte un tricou, revista „Ipostaze” a Bibliotecii Județene si cărți din partea organizatorilor.

   

  În finalul întâlnirii,  coordonatoarea proiectului „Fabrica de idei estivale, bibliotecara Rodica Bădăluță a ținut să le mulțumească, atât profesorilor voluntari, cât și colegilor săi care s-au implicat în derularea acestuia. ”Ați dovedit un adevărat profesionalism în tot ceea ce ați făcut pe parcursul proiectului, de care au beneficiat din plin copiii și pentru aceasta vă mulțumesc foarte mult. Sper ca și comunitatea bistrițeană să aprecieze ceea ce am făcut noi in această vară la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” și de aceea le mulțumesc și colegilor care au sprijinit prin implicarea lor derularea proiectului:  Elena Cojocaru,  Florin Săsărman, Camil Hosu.

   

  Satisfacția lucrului bine făcut se putea citi pe fețele tuturor voluntarilor care au susținut proiectul „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale”, și vorbim aici de profesorii: Elena Cojocaru, Roxana Kovacs, Alina Tomi, Sorina Crina Peter, Mircea Peter, Lucreția Filipaș, Ana Maria Dragonici, Diana Morar, Oana Petra Baciu și Monica Artene, de instructorii Maria Nigel, Vasile Bodea, Elena Bodea, Adrian Gaurean și Ana Gabriela Adam, dar și de elevii Miclea Andreea, Berbecaru Ralph, Măierean Diana, Bodea Vasilica și Nadia Biriș.

   

  Dată fiind afluența foarte mare la atelierele organizate în această vară, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud lucrează, deja, la dezvoltarea acestui proiect pentru vacanța mare a elevilor din 2018!

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Doina Pană: După doi ani de dezbateri în Parlament, am votat stoparea vânzării terenurilor agricole pentru străini!

  Deputatul bistrițean Doina Pană spune că dintre  cele 16 legi votate astăzi în Parlament, toate...

  GEORGIU DANIEL: Obiecte din Epoca Bronzului descoperite de seniorii detectiei de metale la Bistrita

  Săptămâna trecută, la începutul weekend-ului, la doar câțiva kilometri de Bistrița, Ioan Mutrescu (șef în cadrul unei firme de securitate), însoțit de...

  VIDEO: Școala SF.MARIA își prezintă oferta pentru anul școlar 2020-2021

  Absolvenții cls a VIII-a, care doresc sa se orienteze spre una din meseriile : bucătar, mecanic, frizer - coafor - manichiurist -...

  Dramă într-o familie din Rodna: Un copilaș de cinci ani a murit azi-noapte după ce a fost scos din râul Someș

  UPDATE SJU Bistrița: În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 5 ani, adus în această seară de la Rodna în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -