Acasă ANALIZE-COMENTARII USR ironizează PNL pe tema activității consilierilor municipali și județeni.

USR ironizează PNL pe tema activității consilierilor municipali și județeni.

0

Din ciclul „când nimeni nu are treabă cu tine, da’ tu ții musai să te bagi în seamă”, scrie pe pagina sa de socializare fostul șef de campanile electoral al USR BN, Mihai Bălan.

 

El amintește faptul că, USR Bistrița a descoperit u administrația locală a municipiului Bistrița a dat ok-ul amenajării pieței Petru Rareș fără niciun fel de autorizație, pe zonă de sit arheologic monument istoric clasa A, numa’ că să taie Liviu Dragnea o „pamblica” în toamna anului 2016. Noh, se va lăsa cu urmăriri penale ălea-ălea. Plus că vor mai avea de justificat și vreo 2 miliarde de la bugetul local,bani îngropați în piață.

”Cine are majoritatea în CL și primaru’? PSD… Cine a luat foc și jale mare și să vă cereți scuze că noi am făcut, am dres, am intervenit, am votat… Hmmm, ălea două miliarde oare care cum l-ați votat în CL și prin comisii? Cine, cine? PNL-ul… Sincer, io, în locul vostru, dragi colegi de opoziție, stăteam pe curu’ meu și nu mă aruncam la înaintare în problema asta. Dar e strict părerea mea.

Că noh, unii oameni pot chiar înțelege cum că cine se scuză se acuză, vorba aia…

Plus că ați și sponsorizat postarea”, mai spune Bălan.

Exit mobile version