Acasă Politica Politica Locala UNPR merge pe liste separate la alegerile locale

UNPR merge pe liste separate la alegerile locale

0

Viitorul preşedinte al UNPR, deputatul Valeriu Steriu, a confirmat astăzi la Bistriţa decizia progresiştilor de-a merge pe liste separate la alegerile locale: ” Mergem în aceste alegeri, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, singuri, fără niciun fel de alianţă. Dacă avem un rezultat bun, şi suntem convinşi că vom scoate un scor bun, vom fi foarte căutaţi după alegeri, în orice fel de variantă post electorală”, a spus Steriu.

„Am venit să vedem cum suntem pregătiţi în judeţul Bistriţa-Năsăud, cu o echipă tânără, o echipă în care fuziunea cu PP-DD este una reuşită şi vrem să sprijinim echipa de aici pentru a obţine un rezultat cât mai bun în alegerile locale. Am făcut o analiză ce s-a făcut bine până acum, ce mai este de făcut, ce mai avem de completat, pentru a avea, aşa cum ne-am propus la nivel naţional, liste pe toate unităţile administrativ-teritoriale. Ne propunem un scor foarte bun, şi la Bistriţa, ca şi la nivel naţional”, a conchis Valeriu Steriu.

Liderii UNPR, Valeriu Steriu, Eugen Nicolicea şi Daniel Geantă s-au întâlnit vineri cu organizaţia judeţeană BN a UNPR pentru a verifica la faţa locului stadiul pregătirilor pentru alegerile locale.

Exit mobile version