Acasă Politica Unde sunt tunurile de altădată. Unul există, spune Ioan Turc: cel de...

Unde sunt tunurile de altădată. Unul există, spune Ioan Turc: cel de 10 milioane de euro denumit pârtie de schi, în timp ce 4 tunuri de zăpadă sunt dispărute

0

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc și-a reluat tirul de atacuri la adresa primarului Ovidiu Crețu și Executivului municipalității, liderul liberal venind cu  acuze directe în ceea ce privește ”afacerea Cocoșu”: ” Este un tun în valoare de 10 milioane de euro”, susține Ioan Turc.

Din 9 s-au făcut 4

E vorba de cele 9 tunuri de făcut zăpada care există teroretic, practic doar 5 dintre ele funcționează la această oră, municipalitatea neavând încă o explicație oficială în ceea ce privește ”dispariția” a patru tunuri de zăpadă cumpărate anul trecut de la o firmă inventată tot în 2019, ” Supersnow”.

Ioan Turc: ”M-am întrebat de ce Primăria tace şi nu spune adevărul, acela că în Cocoş sunt tot cinci tunuri, atâtea câte erau şi anul trecut, patru de jucărie şi unul serios. Cum ar putea administraţia PSD să fie transparentă, chiar atunci când este vorba despre banul public? Ar trebui să recunoască că sistemul informatic pentru producerea de zăpadă articială, pe care tot anul trecut l-au achiziţionat cu 150.000 lei, funcţionează pentru un singur tun, pentru că celelalte patru sunt rudimentare”,s-a întrebat retoric Ioan Turc.

În acest context, Turc solicită Executivului primăriei Bistrița să spună bistrițenilor unde sunt tunurile de zăpadă achiziționate în 2019: ”Le solicit să le spună bistriţenilor de ce nu funcţionează încă schi-liftul pentru copii şi începători cumpărat în 2019 de la o firmă cu un singur angajat, din Bucureşti, în condiţiile în care vremea permite acest lucru. Aceste ultime investiţii de sute de mii de euro, la fel ca şi celelalte de milioane de euro, deocamdată nu folosesc nimănui”, a concluzionat Ioan Turc.

 

 

 

 

 

Exit mobile version