Acasă Politica Un fost vicepremier cere demisia lui Vela: Pentru țopăiala decizională, pentru debandada...

Un fost vicepremier cere demisia lui Vela: Pentru țopăiala decizională, pentru debandada instaurată în această perioadă, pentru minciunile livrate ca să-și acopere incompetența, Vela trebuie să plece

0

Deputatul  Daniel Suciu, fost vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale a spus astăzi că ministrul de Interne, Marcel Vela, trebuie să-și dea demisia după ultimele controverse legate de acordul BOR-MAI.Suciu a mai precizat că, dacă nu vrea să plece, atunci KLaus Iohannis să îi ceară premierului Orban să îl demită. Reamintim că USR și UDMR au cerut și ele demisia lui Marcel Vela.

„Pentru țopăiala decizională, ca să păstrăm un termen drag președintelui, pentru debandada instaurată în această perioadă, pentru minciunile livrate ca să-și acopere incompetența, Vela trebuie să plece! Acum, nu mai târziu! Geaca de piele, progresul de la foi la prompter, amenzile la normă nu mai pot fi tolerate și orice premier responsabil trebuie să-l demită urgent. Sau, dacă totuși președintele nu tolerează minciuna că a fost consultat de Vela când a semnat acest acord, să îi ceară de urgență demisia, că oricum el este șeful de care ascultă toți. Altfel, conducerea PNL nu este altceva decât complice la brambureala din aceste zile, care din păcate se răsfrânge asupra tuturor românilor. Sper să-i lumineze cineva pe acești guvernanți, să vadă cât de dezastruoși sunt pentru România”, a declarat Daniel Suciu.

Exit mobile version