Acasă EVENIMENT Un copil de 12 ani și un bărbat de 49 de ani,...

Un copil de 12 ani și un bărbat de 49 de ani, victime ale unui accident de muncă în Șanț

0

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit azi, in jurul orelor 16:14, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, în com. Șanț, în zona muntele Făgețel, un bărbat în vârstă de 49 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval. La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate de confirmă,  in urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină,  un minor în vârstă de 12 ani.

Echipajele medicale au preluat copilul și l-au stabilizat în vederea pregătirii pentru elicopterul SMURD. Acesta urmează să aterizeze in localitatea Șanț în aproximativ 5 minute. Intervenția este în dinamica.

În urma accidentului au rezultat două victime: copilul în vârstă de aprox 12 ani, preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou si transportat la o Clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, politraumatizat, pentru o transporta la UPU SMURD Bistrița.

Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version