Acasă EVENIMENT Un bărbat bănuit de tăinuire a fost reținut pentru 24 de ore...

Un bărbat bănuit de tăinuire a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior plasat sub control judiciar

0

Trei mandate de percheziție, puse în aplicare de polițiști. Un bărbat bănuit de tăinuire a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior plasat sub control judiciar

 La data de 5 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, Secției 3 Poliție Rurală Lechința şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bistriţa-Năsăud au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pentru continuarea documentării activității infracționale într-un dosar penal de furt.

Perchezițiile au fost efectuate în localitățile Viile Tecii și Lechința, iar la locuința unui bărbat de 32 de ani, din  Lechința, polițiștii au descoperit și recuperat mai multe bunuri, aparate elctrice și electrocasnice, care ar fi fost sustrase din locuințele mai multor persoane din Bistrița.

Bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi depozitat în vederea valorificării o parte din bunurile sustrase de alți patru tineri din Viile Tecii, deși ar fi știut faptul că sunt bunuri care provin din comiterea unor furturi.

 

La data de 6 martie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a bărbatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Măsura de supraveghere este pusă în aplicare de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare și cei ai Postului de Poliție Lechința, iar cercetările sunt continuate de polițiștii de la Investigații Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor implicați.

 

Date suplimentare aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/patru-tineri-din-viile-tecii-banuiti-de-comiterea-unor-furturi-au-fost-retinuti-de-politistii-biroului-de-investigatii-criminale-in-urma-unor-perchezitii-domiciliare

Exit mobile version