Acasă BECLEAN Ultimul punct termic din Beclean va fi demolat. În locul lui va...

Ultimul punct termic din Beclean va fi demolat. În locul lui va apărea un bloc social

0

Blocul Social care va fi construit în locul punctului termic din apropierea CSEI, va avea 12 unităţi locative.  Este vorba despre o investiţie de peste 2 milioane de lei. Din bugetul local se vor susţine cheltuielile cu obţinerea terenului, racordarea la reţelele de utilităţi publice, proiectarea, asistenţa tehnică şi investiţia de bază, în valoare totală de 271.041,44 de lei.

Nicolae Moldovan: ” Astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice am semnat contractul de finanțare pentru Blocul Social ce se va construi la Beclean în locul punctului termic de lângă CSEI, pe strada Dobrogeanu Gherea. În zilele următoare vom demola acest punct termic și vom licita construcția noului bloc ce va avea în total 12 unităţi locative”, a scris astăzi primarul Moldovan pe pagina sa de socializare.

 

În urmă cu un an de zile, edilul Becleanului a spus următoarele în plenul consiliului local din iunie 2018: ”Locuinţele sociale sunt, la Beclean, un subiect stringent, dată fiind cererea încă destul de mare”.

 

Exit mobile version