Pro Politica

UDMR a trecut de partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud

Liderii Alianței pentru Bistrița-Năsăud au anunțat în această seară semnarea unui protocol de colaborare la toate nivelurile politice și administrative cu UDMR, o parte din liderii maghiari bistrițeni urmând să se găsească pe listele comune ale alianței atât pentru Consiliul Județean cât și pentru Consiliul Municipal

Prezenți la conferința de presă din Piața Eroilor, liderii Alianței pentru Bistrița-Năsăud, au vorbit, pe rând, de faptul că, noua structură de colaborare politică este o alianță pentru cetățenii județului Bistrița-Năsăud și nu contra unor partide sau persoane.

 RADU MOLDOVAN:  „E momentul de dinaintea depunerii candidaturilor. Am anunţat că cele 3 partide care colaborează de ceva vreme – PSD, ALDE şi Pro România – au decis să candideze pentru alegerile locale, într-o Alianţă a locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud. Am lăsat partidele politice deoparte, semnele electorale, siglele, doctrinele politiceşi am pus pe primul plan judeţul Bistriţa-Năsăud şi cetăţenii din judeţul Bistriţa-Năsăud. Am lansat o invitaţie pentru toţi cei care vor să vină să pună umărul la dezvoltarea judeţului Bistriţa-Năsăud. Am bucuria să vă anunţ că prietenii şi colegii noştri de la UDMR au ales să vină să facă parte din această Alianţă, pentru oameni, pentru a munci, pentru a construi şi a oferi o viaţă mai bună oamenilor şi nu împotriva a ceva, pentru că văd că se constituie multe alianţe împotriva unuia, să-i dăm jos pe ceilalţi. Alianţa s-a constituit natural, de la sine, n-am avut certuri, dezbateri îndelungi pentru liste, locuri, reprezentare. Avem cu toţii un scop comun: judeţul Bistriţa-Năsăud şi cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud. Anunţăm că Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud, formată din PSD, ALDE, UDMR, PRO ROMÂNIA  va avea candidaţi comuni pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, membrii Consiliului Judeţean,şi de asemenea pentru Primăria municipiului Bistriţa şi pentru Consiliul Local Bistriţa ”, a spus Radu Moldovan.

De asemenea, mesajul noului venit în Alianță, a președintelui UDMR BN, Decsey Atilla, a fost unul de apreciere a activității președintelui Moldovan.

Alianța pentru Bistrița-Năsăud”, formată inițial din PSD, ALDE și PRO România, a pornit la drum cu dorința de a continua dezvoltarea județului nostru și de a primi alături pe cei care au același scop. A spus DA, continuării proiectelor de investiții conturate în jurul nevoilor reale ale OAMENILOR, prin muncă, unitate, viziune și înțelegere, UDMR. Astfel, Alianța Oamenilor pentru Oameni, devine și mai puternică. În plan electoral, „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” va susține candidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, respectiv pe d-nul. Emil Radu Moldovan, precum și lista Consilierilor Județeni. De asemenea, Alianța formată din cele 4 formațiuni politice, PSD- PRO România- ALDE  și UDMR, va susține candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Bistrița, respectiv pe d-nul. Cristian Marius Niculae, precum și lista Consilierilor Locali.

Precizăm faptul că, la nivelul județului nostru s-au constituit 61 de Alianțe locale, formate din PSD- ALDE- Pro România, care vor susține candidații de primari și listele consilierilor locali, de la nivelul UAT-urilor. Dincolo de o viziune și o strategie coerentă pentru dezvoltarea comunităților, oamenii au nevoie de oameni care să se alieze PENTRU, nu împotriva a ceva!”, a spus candidatul la președinția Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Exit mobile version