Acasă Politica Politica Locala TSD bn ARE ŞEF NOU ŞI LA PETRU RAREŞ

TSD bn ARE ŞEF NOU ŞI LA PETRU RAREŞ

0

Dacian Calincău a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 40 de tineri din comuna Petru Rareș și la care au participat Vicepreședinții PSD B-N, Senatorul Ioan Deneș și Deputatul Daniel Suciu, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Primarul Comunei Petru Rareș, Vasile Cocos și Viceprimarul comunei, Ioan Măluțan.

Din echipa de conducere a organizației TSD Petru Rareș mai face parte Ionuț Vereș – Președinte executiv, Bianca Șomodean – Secretar Executiv, Ionuț Coptil – PrimVicepreședinte, Ana Maria Carhaț – Trezorier, Florina Mesaroș, Carhaț Roxana, Amalia Alexandra Câmpean, Calis Florin, Măluțan Georgian, Greblea Sebastian, Treif Vasile Danuț, Cătălin Podină, Greblea Mihaela, Coptil Roxana,  – Vicepreședinți, Zsolt Pop, Paul Cotcei, Nicula Adrian și Claudiu Pop – membri în biroul politic local.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: La Petru Rareș am avut o surpriză foarte plăcută, pentru că am întâlnit un grup de tineri entuziaști, care vor să pună umărul la construcția unei Românii moderne! Visul nostru este construcția unei societăți în care toți tinerii, indiferent de locul în care s-au născut sau poziția socială să aibă acces la educație și o șansă reală de a-și construi o carieră pe măsura potențialului său!

Mă bucur mult că actuala conducere administrativă și politică a comunei Petru Rareș, domnul Primar Cocos și domnul Viceprimar Măluțan,  au înțeles importanța tinerilor și vor susține minim 3 tineri pe primele 10 locuri din lista candidaților PSD la Consiliul Local! TSD-ul este astăzi, singura echipă politică, care, alături de Partidul Social Democrat, pregătește Generația Politică 2020, o generație competentă și cu viziune de dezvoltare a societății noastre pe termen lung!

Vreau să îl felicit pe Dacian și să le mulțumesc domnilor Vasile Cocos și Ioan Măluțan pentru deschiderea cu care abordează generația tânără. De asemenea, vreau să le mulțumesc pentru prezența la conferința locală, domnului Senator Ioan Deneș și domnului Deputat Daniel Suciu.

Voi fi alături de Dacian și de frumoasa sa echipă în proiectele de promovare a ideilor tinerilor din întreaga localitate!

Dacian Calincău este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, iar în prezent este jurist la o companie privată.

 

Exit mobile version