Acasă Politica Politica Locala TSD ARE LIDER NOU LA ŞINTEREAG

TSD ARE LIDER NOU LA ŞINTEREAG

0

Andrei Pop a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 35 de tineri din comuna Șintereag și la care a participat Vicepreședintele PSD B-N, Senatorul Ioan Deneș, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan și Primarul comunei Șinterag, Ioan Bob. Din echipa de conducere a organizației TSD Șintereag mai face parte Anca Zăgrean – Secretar Executiv, Larisa Bogolin, Luciana Roman, Elena Călugăr, Carmen Motogna, Eugenia Vlașin – Vicepreședinți; Vlad Baba – Trezorier; Cristina Pop, Ionuț Pralea, Cătălin Savin, Alin Ivașcu și Răzvan Ciocan – membri în biroul politic local.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: Generația tânără se dezvoltă și începe să aibă atitudine! E o mare reușită că oameni tineri, care vor să dezvolte generația din care fac parte, indiferent că vin de la oraș sau din zona rurală, au idei, se implică în politică și își dau seama că tinerii merită un loc important în politică. Mă întâlnesc aproape zilnic cu tineri din comunele județului nostru și văd în ei un potențial uriaș. Îmi propun ca alături de ei și de liderii noștri aflați în funcții de decizie, să găsim mecanismele prin care vom putea dezvolta generația tânără. Tinerii merită să fie văzuți ca o resursă de dezvoltare a societății, nu ca o problemă socială!
Vreau să îi mulțumesc domnului Primar Ioan Bob, Domnului Senator Ioan Deneș și colegilor din comuna Șintereag pentru foarte bun organizare a conferinței locale. Aștept cu mare interes prima acțiune alături de colegii din TSD Șintereag și îi urez mult succes lui Andrei și echipei sale! Voi fi alături de ei și îi voi spriji în orice proiect cu impact pentru tineri!

Exit mobile version