Pro Politica

Trei proiecte de hotărâre au fost retrase de pe ordinea de zi a CL. 1 şi 2 mai se vor împărţi între Schulerwald şi Pietonal

Primarul Ovidiu Teodor Creţu a anunţat după interpelările de la începutul şedinţei de consiliu local că retrage trei proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi. Este vorba de numerele 11, respectiv 27 şi 28. Dacă primul proiect face referire la închirierea  prin licitatie publica a amplasamentului nr.17 in suprafata de 12 mp, din Piata   Decebal a municipiului Bistrita, celelalte două îşi propuneau o prezentare a situaţie din cadrul SC Business Park Bistriţa Sud.

 

Cele două proiecte care vizează SC Business Park Bistriţa Sud srl vor fi discutate marţi, 5 mai, în cadrul unor comisii de specialitate ale municipalităţii, urmând ca primarul Creţu să convoce o şedinţă extraordinară pentru proiectele respective.

 

În ceea ce priveşte programul zilelor de 1 şi 2 mai, prima zi se va desfăşura în locaţia iniţială, adică în pădurea Schulerwald, iar ziua a doua se mută pe Pietonal.

 

Exit mobile version