Acasă EVENIMENT Trei incendii au fost raportate în mai puțin de 12 ore: la...

Trei incendii au fost raportate în mai puțin de 12 ore: la Ciceu Mihăiești unde a ars o casă, La Năsăud la Biserica Penticostală  și ultimul la Piatra Fântânele, aici luând foc o mașină

0

Primul incendiu a fost anunțat la Năsăud, fiind vorba de flăcări izbucnite la coșul fum al Bisericii Penticostale  din orașul Năsăud. Nu au existat  victime.

Al doilea foc a cuprins, din păcate, o casă de locuit din comuna Ciceu Mihaiești. Intervenția a durat aproximativ 2 ore, casa vecina a fost protejata, in schimb incendiul a afectat aproximativ 180 mp acoperis și încăperile unde tavanul s-a prăbușit. Într-una din încăperi era depozitata o butelie, care putea exploda in orice moment. Evenimentul a fost provocat de un cos de fum (burlan) neprotejat fata de elemente ce se pot aprinde ușor (combustibile). La acest incendiu au intervenit Garda de Intervenție Beclean și SVASU Ciceu Mihăiești.

Tot în această dimineașă, Garda de Intervenție Prundu Bârgăului intervine în localitatea Piatra Fântânele la un incendiu izbucnit la un autovehicul care transporta piatră. Din fericire, conducătorul auto, după ce a fost atenționat de către ceilalți participanți la trafic despre sesizarea de fum de la conpartimentul motor, a tras autovehiculul pe dreapta și a  ieșit în condiții de siguranță. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un scurt circuit electric la instalația compartimentul motor.

 

Exit mobile version