Traian Ogâgău vrea să îl destituie pe viceprimarul Virgil Dumitru pe motiv de incompetență și economie la buget

Must Read

PSD BN: Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, plătit să nu facă nimic

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, dispune de 21 de consilieri și și-a delegat atribuțiile, spun social-democrații. Aceștia îl acuză pe...

BECLEAN: Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma ghișeul.ro

O veste importantă! Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma ghișeul.ro...

Depozitul făcut scrum azi-noapte aparține celor de la ”Nepos Magic Electric”, firma care asigură luminatul de sărbători în majoritatea comunelor din Bistrița-Năsăud dar și...

Depozitul făcut scrum azi-noapte aparține celor de la ”Nepos Magic Electric”, firma care asigură luminatul de sărbători în majoritatea...

Primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău încearcă să pună capăt războiului crunt dintre el și viceprimarul Virgil Dumitru. Scandalul a erupt între primar și viceprimar pe motive administrative, doar că acesta exista în stare latentă de foarte multă vreme. În fapt, viceprimarul Dumitru Virgil, ajuns pe o candidatură independentă în consiliul orășenesc Sângeorz Băi, a fost impus de PSD ca viceprimar și acceptat de Traian Ogâgău. Acum, la aproape 3 ani de la desemnarea lui Dumitru pe funcția de viceprimar, relația dintre cei doi e una cât se poate de explozivă și neproductivă pentru oraș.

 

În acest context, Traian Ogâgău a spus astăzi că în ședința de joi seara a Consiliului Local va propune plenului destituirea viceprimarului Virgil Dumitru, pentru a face, spune el, ”o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră”.

Așa cum era de așteptat, edilul liberal a postat un text pe pagina sa de socializare în care își face public intenția de-al ”elimina” pe viceprimar, pentru că nu mai are nevoie de el: ” Dragi sîngeorzeni.
Joi, 17 octombrie, ora 19.00, în cadrul ședinței Consiliului Local, am să cer Consilierilor aprobarea proiectului de hotărâre privind DESTITUIREA vice primarului pe motive de INCOMPETENȚĂ, astfel facem o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră.
Vă reamintesc că este nevoie de votul a 12 consilieri.
Recunosc faptul că, atunci când l-am propus în funcție am avut o altă impresie dar se pare că interesele unora care îl conduc de la spate sunt mai mari dat fiind faptul că se apropie alegerile locale.
Fac apel pe această cale, tuturor consilierilor să analizeze bine propunerea mea și să înțeleagă aceste lucruri, eu NU am nevoie de vice primar, cu atât mai mult de acest individ care constituie un element perturbator al activității tuturor colegilor din primărie.
În caz contrar, pe mine personal nu mă deranjează, doar să știm și noi sîngeorzenii pentru ce îl plătim, să ne reprezinte la jocuri de noroc? Numai întreb!”.

Mai trebuie precizat faptul că, Traian Ogâgău a anunțat că va transmite LIVE ședința de consiliu local de joi, 17 octombrie, ședința care va începe la ora 19.00

 

Reamintim că în luna iulie a anului în curs, un scandalul uriaș a izbucnit între Ogâgău și Virgil Dumitru, fiecare parte acuzând-o pe cealaltă de agresiuni verbale imposibil de reprodus.

 

Tensiune maximă în primăria orașului Sângeorz Băi, nervii întinși la maxim ai primarului Traian Ogâgău explodând la adresa viceprimarului Dumitru Virgil. Nici situația politică nu este tocmai amabilă cu edilul liberal al orașului stațiune, existând semnale că o parte din consilierii liberali nu ar mai fi de acord cu politicile lui Traian Ogâgău.

Scandalul a erupt între primar și viceprimar pe motive administrative, doar că acesta exista în stare latentă de foarte multă vreme. În fapt, viceprimarul Dumitru Virgil, ajuns pe o candidatură independentă în consiliul orășenesc Sângeorz Băi, a fost impus de PSD ca viceprimar și acceptat de Traian Ogâgău. Acum, la aproape 3 ani de la desemnarea lui Dumitru pe funcția de viceprimar, relația dintre cei doi e una cât se poate de explozivă și neproductivă pentru oraș.

Virgil Dumitru îl acuză pe Traian Ogâgău de abuz în serviciu

Așa cum era de așteptat, momentul când  Traian Ogâgău a cedat nervos a fost înregistrat cu telefonul de Virgil Dumitru și postat pe pagina sa de socializare. În acest context, Dumitru a venit cu următoarea explicație: ” Din simplu motiv că am trimis un cetățean al orașului la domnul Primar, care a fost tot mințit de dânsul cu anumite probleme pe domeniul public ,acesta a fost deranjat iar mai departe vedeti voi reactia lui!Iar pentru motivul ca eu nu m-aș ocupa de gospodăria orașului, nu ai cum să gospodărești un oraș , când oamenii pe care îi ai angajați îi folosești din timpul programului la casa de Hodină și la Rapsodia pe banii sângeorzenilor. Acesta este un abuz în serviciu și trebuie pedepsit”.

 

Contactat telefonic ,  primarul Traian Ogâgău susține faptul că este agasat și provocat în mod constant de viceprimar, considerându-l pe acesta unul dintre vinovații principali pentru situația în care se află orașul la această dată: ” Acest individ mănâncă banii publici, ai sângeorzenilor de 20 de ani fără să facă nimic. Nu a făcut nimic în viața lui, nimic care să îl recomande pentru funcția de viceprimar. Individul ăsta nu e în stare să schimbe un bec, ceea ce știe el mai bine este să dea în primire la tot felul de personaje ceea ce fac eu în primărie. Acum, de ceva timp, mai aare o misiune: să mă hîrîie, să mă provoace pe diferite teme, asta e meseria lui. Vă spun clar și pe față: este un incompetent, o nulitate și care nu are nicio atribuție în primărie”.

Reamintim că:

În luna decembrie a anului 2016, după mai bine de șase luni, răstimp în care primăria Sângeorz Băi a funcționat fătă viceprimar, PSD şi-a impus voia în faţa primarului liberal Traian Ogâgău, omul dorit de social-democraţi pentru a ocupa funcţia de viceprimar al oraşului Sg. Băi, Virgil Dumitru, fiind ales viceprimar marţi seara.

Atunci, pe 13 decembrie 2016, faptul a fost confirmat chiar de Traian Ogâgău pe pagina sa de facebook: „Dragi sângeorzeni am plăcerea sa va anunț ca in aceasta seara consiliul local a ales viceprimarul localității in persoana domnului Virgil Dumitru consilier independent.
Este un pas spre normalitate un lucru firesc pentru buna funcționare a aparatului administrativ.
Lucru în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune!
Interesul sangerozenilor, al comunității e mai presus de orice orgoliu sau interes politic și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință să readuc orașul stațiune Sângeorz-Băi la faima de odinioară! Încredere și răbdare!”.

Ce se întâmpla în urmă cu 6 luni?

Primarul ales al oraşului Sîngeorz Băi, liberalul Traian Ogâgău spunea pe data de 23 iunie 2016 că boicotul PNL este doar un semnal de alarmă cu privire la susţinerea de către PSD pentru funcţia de viceprimar a independentului Virgil Dumitru, considerat de PNL un personaj deloc oportun pentru dezvoltarea oraşului: ” Astăzi, de la ora 11.00, la hotel HEBE, trebuia să aibă loc ședința de validare a Consiliului Local, a primarului și viceprimarului.Ca urmare a unei consultări în prealabil cu echipa mea și ținând cont prioritar de dorința voastră, a sîngeorzenilor, am decis ca, prin neprezentarea consilierilor PNL să tragem un semnal de alarma cu privire la desemnarea viceprimarului.
După cum bine știți, propunerea PSD este D.V., independent, propunere pe care nu o considerăm oportuna pentru dezvoltarea orașului nostru. Am spus-o și mă repet: variante bune sunt! Avem oameni precum Petrică Mutu, Radu Cârcu.. ș.a., oameni care sunt capabili să exercite atribuțiile acestui post important.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

PSD BN: Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, plătit să nu facă nimic

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, dispune de 21 de consilieri și și-a delegat atribuțiile, spun social-democrații. Aceștia îl acuză pe...

BECLEAN: Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma ghișeul.ro

O veste importantă! Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma ghișeul.ro unde s-a înrolat și Primăria...

Depozitul făcut scrum azi-noapte aparține celor de la ”Nepos Magic Electric”, firma care asigură luminatul de sărbători în majoritatea comunelor din Bistrița-Năsăud dar și...

Depozitul făcut scrum azi-noapte aparține celor de la ”Nepos Magic Electric”, firma care asigură luminatul de sărbători în majoritatea comunelor din Bistrița-Năsăud. Din primele...

VIDEO: INCENDIU DEVASTATOR LA NEPOS: A ars un depozit de materiale electrice

În această dimineață, în jurul orei 01.35, dispeceratul integrat I.S.U. SAJ - Bistrița – Năsăud a fost informat, prin numărul unic de urgență 112,...

Două incendii în această noapte: la Nepos (Feldru) și la Beclean

Cele două incendii au fost anunțate la ore foarte apropiate, 1:53 cel de la Nepos, 2:18 cel de la Beclean , intervențiile fiind asigurate...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -