Acasă Politica Traian Ogâgău îşi elimină concurenţa de pe lista PNL pentru primăria...

Traian Ogâgău îşi elimină concurenţa de pe lista PNL pentru primăria Sg. Băi

0

Oraşul-staţiune Sg. Băi pare să fie uns cu miere iar în locul Someşului parcă ar curge lapte, vin sau ceva bere, că, oricum apă , adică H2O, sângeorzenii oricum nu beau ei de la robinete. Deşi, mai sunt cam opt luni până când vom avea alegeri locale, unii dintre candidaţi şi-au început deja campania electorală.

Traian Ogâgău a intrat deja în hora electorală, furând startul şi încercând să-şi convingă şefii din PNL BN, adică pe Ioan Oltean şi Stelian Dolha că e cel mai bun candidat. Asta, pentru că nu e singurul doritor al fotoliului ocupat încă de Roland Venig, funcţia de primar mai fiind vizată şi de fostul viceprimar Maxim Pop dar şi de actualul viceprimar Daniel Naroşi.

Ultima ieşire publică a managerului de la Radio Someş a fost cea cu privire la calitatea apei din oraşul staţiune, un lichid poluat şi cu gust de mâl, Ogâgău reuşind să se pună într-o lumină favorabilă în calitatea sa de organizator al mitingului de joi după-amiază. Mai mult, Traian Ogâgău a spus pentru Gazeta de Bistriţa următoarele lucruri: „Faptul că nu avem apă în oraş se datorează primarului Venig şi fostului viceprimar Maxim Pop, care în urmă cu câţiva ani au închis ochii şi au lăsat firmele de casă să exploateze balast mai sus de staţia de pompare. Acest lucru poate fi confirmat şi de directorul Aquabis, domnul Şandru. Dumnealui ştie foarte bine care este situaţia. Sângeorzenii sunt disperaţi din cauza apei. Autorităţile cunosc bine situaţia, inclusiv domnul prefect Ţintean. Au spus că vor veni cu soluţii, dar până acum nu s-a întâmplat nimic”

CE SPUNE DOLHA?

Co-preşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha spune că a avut mai multe discuţii cu toţi cei trei doritori de funcţie, aceştia aflând un fapt cert: candidatul PNL BN va fi desemnat după ce vor fi aflate rezultatele sondajului de opinie care va fi comandat în acest sens.

„Eu, cu riscul de a mă repeta, vă mai spun: în urma sondajului ne desemnăm candidatul. Alt răspuns nu am. Dacă Traian Ogâgău, şi asta i-am spus-o şi lui, iese cel mai bine în sondajele PNL va fi candidatul nostru la Primăria oraşului Sîngeorz-Băi. Dacă nu o să fie el, dacă nu stă cel mai bine în sondaje, nu va fi el. E simplu, nici nu sunt alte variante” .

De altfel, Traian Ogâgău a aruncat pe piaţă un sondaj atribuit PSD şi, în care, el ar ocupa locul al doilea în preferinţele electoratului, sondaj neconfirmat de social-democraţii bistriţeni.

CUM AR putea ARĂTA LINIA DE START ÎN 2016?

PNL – Traian Ogâgău
PSD – Vasile Şteopoaie
ALDE – Radu Cârcu
PMP- ?
UNPR- ?

Independent: Ioan Buia

Exit mobile version