Acasă Administratie Traian Ogâgău, instalat primar al oraşului Sg. Băi: Absenţa lui Radu...

Traian Ogâgău, instalat primar al oraşului Sg. Băi: Absenţa lui Radu Cârcu de le şedinţa de constituire îl va costa excluderea din ALDE

0

Ultima strigare de constituire a consiliului local al oraşului Sg. Băi a fost una cu noroc, cel puţin pentru PNL şi Traian Ogâgău. Concret, înfruntarea dintre cele două tabere, PSD, respetctiv PNL nu a mai avut loc, reprezentantul ALDE, Radu Cârcu, neprezentându-se la şedinţă prin invocarea unor motive de sănătate.

In absentia lui Radu Cârcu, care nu a fost validat consilier, PNL cu opt aleşi şi PSD cu şapte, plus independentul Virgil Dumitru, sunt cele două partide cu 16 consilieri validaţi, ştiut fiind faptul că Virgil Dumitru este cel susţinut de PSD pentru ocuparea funcţiei de viceprimar.

Dar, cum planurile de acasă, nu se potrivesc cu cele din târg, în consiliul local nou constituit s-a ajuns la balotaj, aşa că, deocamdată, Virgil Dumitru nu a fost desemnat drept viceprimar. Mai mult, Traian Ogâgău a anunţat că renunţă la funcţia de viceprimar şi va înfiinţa funcţia de administrator.

Ce spune Traian Ogâgău?

“Astăzi a avut loc ședința de investire a primarului și a consiliului local al orașului Sîngeorz-Băi. Pentru a reduce presiunea asupra bugetului local am convenit în consens cu liderii de grup ai consilierilor să renunțăm la funcția de viceprimar în perspectiva înființării unui post de administrator al orașului.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și am convingerea, că împreună cu Consiliul local vom reuși să realizăm ce ne-am propus.
Îi mulțumim fostului primar, de acum, Roland Venig, pentru tot ceea ce a făcut pentru orașul nostru și îi dorim sănătate ceea ce vă doresc și vouă tuturor sîngeorzenilor!”

 

Ce spune Ioan Ţintean?

Preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean a confirmat în această seară faptul că absenţa lui Radu Cârcu de la această şedinţă îl va costa pe acesta excluderea din partid: „ Sper să aibă demnitatea să demisioneze”, a conchis Ioan Ţintean.

El a ţinut să îşi asigure aliaţii din PSD, că lucrurile vor intra pe făgaşul normal după ce ALDE va numi un alt consilier local.

Exit mobile version