duminică, iunie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  “Toți sunteți la fel – mincinoși si hoți”

  Must Read

  Acesta este rezultatul a 26 de ani de politică facută de către politicienii noștri, de cei care ne-au condus de la Revoluție încoace.

  Mă doare când mă întâlnesc cu oameni necunoscuți, care mă văd pentru prima dată și îmi aruncă replici de genul “toți sunteți la fel” , “ amu vrei și tu să furi un pic” , “ pe ăilalți i-am îngrășat, amu să mai îmbogățim și pe alții” , “nu ai tu ce să faci că nu te lasă ăia” , “ îs prea mulți ca să îi putem schimba!

  Eu nu am furat, am mucit 11 ani în SUA ca să-mi fac un rost, apoi m-am întors acasă și am intrat în politică fiind la fel de dezamăgit de actualii politicieni ca și cea mai mare parte a bistrițenilor.

  Oamenii nu mai au încredere în politicieni, au fost mințiți, au fost înșelați, li s-au făcut promisiuni care niciodată nu au fost respectate.

  Incerc să le spun că acum este momentul să facem o schimbare și că se poate, dar oamenii nu sunt convinși că se va schimba ceva.

  Nu poți să nu le dai dreptate celor care gândesc așa, este de ajuns să arunci o privire peste listele unor partide cu candidații la Parlamentare și vom vedea de ce spun oamenii că nu cred că se va schimba ceva:

  ALDE – propune primul pe lista de deputați un om care a început să facă politică pe vremea Partidului Comunist și a continuat toți anii de după revoluție să ocupe cam toate funcțiile politice posibile. Chiar dacă nu are realizări notabile decât pentru bunastarea lui și familiei lui, continuă să candideze.

  “nu vă mai satură Dumnezeu” – mi-a spus o matușă care vindea o grămadă de ceapă ca sa-și cumpere medicamente.

  PNL – primul pe listă este un fost consilier județean care timp de 4 ani nici măcar nu a deschis gura, nicio idee, nicio propunere. A făcut promisiuni 2 campanii și a devenit Consilier Județean, apoi și-a văzut de interesele personale. Acum vrea să ne reprezinte în Parlament.

  Nu este de ajuns ca un candidat  să fie tânăr , pentru a reprezenta o schimbare a clasei politice!

  PSD – pune pe locul doi pe lista de Deputați un tânar care 4 ani a votat în Parlament tot ce se putea împotriva statului de drept și pentru avantaje și imunități suplimentare pentru parlamentari. Este singurul candidat din județul Bistrița Năsăud marcat cu “RISC RIDICAT la categoria STAT DE DREPT”(sursa: www.alegeriparlamentare2016.ro

   ASTA NU ÎNSEAMNĂ SCHIMBAREA CLASEI POLITICE!

  Eu nu m-am simțit reprezentat de niciunul dintre aceștia.

  PENTRU ASTA AM HOTĂRÂT SĂ MĂ IMPLIC. PENTRU ASTA CANDIDEZ!

  Ionuț Simionca, candidat PMP la Camera Deputaților

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O fetiță de 2 ani din Braniștea a ajuns la spitalul de arși din București cu un elicopter SMURD. Ea prezintă arsuri de...

  Nenorocirea s-ar fi produs în urmă cu două zile în casa unei familii din comuna Braniștea, doar că, informația  a...

  Doar 2 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 91 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la joi 13, vineri la 4 persoane, astăzi sunt doar...

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un caz grav în care un...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -