Acasă Politica Politica Locala ŢINTEAN îi cheamă pe liberalii năsăudeni în ALDE

ŢINTEAN îi cheamă pe liberalii năsăudeni în ALDE

0

Preşedintele de facto al ALDE BN, Ioan Ţintean a făcut astăzi un apel către liberalii năsăudeni pentru a se înscrie în ALDE, consecinţă a tensiunilor existente în PNL Năsăud

 

„Public declar că-i aştept să vină alături de ALDE pentru că este tot o familie liberală, unii mai talibani, alţii mai populari, însă sunt liberali şi unii şi alţii. Mi-ar face plăcere să fiu în aceeaşi barcă cu prietenul meu vechi Dorel Coc, cu Petre Drăgan şi alţii de acolo, dacă vor găsi de cuviinţă, ca toată gruparea liberală cu care am început noi împreună liberalismul în Bistriţa-Năsăud, să putem fi într-o barcă.

 

Am convingerea că vom dezvolta discuţii în perioada următoare cu acest grup din jurul preşedintelui Niculai Găitan. Nu avem o barieră între PNL şi ALDE la Năsăud şi nutresc speranţa că vom ajunge la un consens. Suntem deschişi chiar să oferim locuri bune pe liste. Sentimental, în ceea ce mă priveşte, mi-aş dori să facem un bloc comun stânga+dreapta”, a conchis Ioan Ţintean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Exit mobile version