Acasă Politica Politica Locala Tinerii maghiari au pedalat pentru sănătate

Tinerii maghiari au pedalat pentru sănătate

0

Într-o viaţă în care predomină tehnologia, lipsa de mişcare şi stilul de viaţă sedentară, este necesar conştientizarea populaţiei şi mai ales al tineretului de importanţa mişcării, a gândirii libere şi a dreptului la o viaţă sănătoasă. Pentru acest lucru UDTM Bistriţa în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa, a organizat şi în acest an campania: „Tineri pe bicicletă, pentru un stil de viaţă sănătos”.

Campania care este deja la a 3 ediţie, s-a desfăşurat în Municipiul Bistriţa şi localităţile componente Unirea si Slătiniţa, vizitând şi cele mai „verzi” puncte ale oraşului: Parcul Municipal şi Pădurea Parc Schullerwald. Invitatul de onoare al evenimentului a fost unul dintre cei mai buni bikeri din ţară,Ianosi Levente, vicecampion naţional la Trial-Bike, care i-a uimit pe tinerii participanţi cu câteva trucuri de biciclism în Pădurea Schullerwald.La eveniment au luat parte circa 50 de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 35 ani.

„Este o deosebită plăcere să organizăm acest eveniment cu cea de a treia ocazie şi săconstatăm un număr tot mai mare de participanţi. Cum spune si mottoul evenimentului: Tineri pe bicicletă, pentru un stil de viaţă sănătos, dorim să le oferim posibilitatea tinerilor, şi nu numai, să participe la cât mai multe manifestări culturale, sportive, educaţionale care au la baza un stil de viaţă sănătos, educativ. Acest eveniment s-a realizat in colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa, cu sprijinul UDMR organizaţia judeţeană Bistrita-Năsăud, cărora le mulţumim că sprijină astfel generaţia tânără din judeţul nostru, şi totodată mulţumim sprijinul financiar acordat din partea SC Teraplast Logistic SRL, SC Ingro Construct SRL şi Fundaţia Communitas. Mulţumim tuturor că participă la evenimentele organizate de către UDTM Bistriţa, astfel punând în valoare munca prestată de către noi. – a declarat Zoltán-Sipos Tímea, preşedintele UDTM Bistriţa.

Exit mobile version