Acasă EVENIMENT Tibi Ușeriu a terminat infernala cursă de la Yukon, iar asta e...

Tibi Ușeriu a terminat infernala cursă de la Yukon, iar asta e cel mai important lucru

0


Tibi Ușeriu a terminat infernala cursă de la Yukon, iar faptul că a sosit al doilea linia de finiș este doar un amănunt în toată această poveste în care au luat startul mai bine de 20 deconcurenți. Doar doi au terminat cursa, iar unul dintre aceștia este al nostru Tibi Ușeriu.

A înfruntat nămeți, temperaturi imposibile, creaturi mai mult sau mai puțin reale, și-a încercat limita stomacului, a nervilor, a răbdării. Și-a făcut lifting facial natural de nu l-a mai recunoscut propriul telefon, focul i-a fost singura fericire, iar în spate se uita doar să vadă draga lui siglă inscripționată pe echipament: Via Transilvanica!

După trei ani consecutivi în care a dominat o altă competiție cruntă, 6633 Ultra Arctic, Tibi Ușeriu își încearcă limitele la Yukon. Anul trecut, în aceeași cursă, Tibi a fost scos din concurs pe motive medicale, urmărind restul cursei de pe patul de spital. Acum, cu Via Transilvanica inscripționată pe haine și în suflet, a dus cursa până la capăt, așa cum îi place lui să spună. Fără raclete speciale pentru zăpadă, fără bucuria unor bucate care să-i alimenteze energia fizică necesară, fără blestematele de termosuri elvețiene…

Exit mobile version