Acasă Politica Politica Locala TENSIUNI ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ: PSD i-a făcut plângere penală liberalului Stelian Dolha!...

TENSIUNI ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ: PSD i-a făcut plângere penală liberalului Stelian Dolha! Vezi de ce s-a întâmplat acest lucru

0

Potrivit celor din PSD, Stelian Dolha, în calitatea sa de candidat la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în timpul unei vizite cu caracter electoral făcută la RAAL Prundu Bârgăului,  ar fi împărțit măști de protecție ambalate individual, iar pe o parte a ambalajului sunt inscripționate numele candidatului, sloganul acestuia de campanie, precum și sigla partidului din care face parte: „PNL, Stelian Dolha, Bistrița-Năsăud înainte de toate”.

În acest context, PSD a înaintat o plângere penală către Parhetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, prin care se solicită tragerea la răspundere penală a numitului Stelian Dolha.

Mai mult, în motivație este prezentat și faptul că aceste măști de protecție oferite electoratului pot prezenta și un pericol pentru sănătatea celui care o poartă, deoarece „măștile distribuite nu au certificat de calitate emis de producător, nu este prezentat nici procedeul de împachetare în folia inscripționată sau firma care le-a împachetat, dacă s-a efectuat procedeul într-un mediu steril, dacă măștile cumpărate din farmacie și dezambalate în vederea inscripționării ulterioare au fost dezinfectate și cum s-a procedat la dezinfectare având în vedere că sunt măști de unică folosință”.

Exit mobile version