sâmbătă, mai 30, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Târgul „Produs în Bistrița-Năsăud” s-a mutat în online, pe perioada crizei Covid-19

  Must Read

  Garda de Mediu a închis stația de mixturi asfaltice de la Beclean. Amenda primită de firmă se ridică la 30.000 de lei

  Consecință a unei sesizări apărută pe pagina de socializare a consilierului local al PMP Beclean, Caius Cârcu...

  Mihai Sărmășan: Poliția Locală mai există la Bistrița ?

  Deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevăd că locurile de joacă din parcurile din țară rămân...

  E dificil să ne obișnuim cu faptul că nu mai putem ieși la plimbare pe horaiță sau pe fleoașter. Așa zisele „mall”-uri bistriține sunt închise, iar plimbările aiurea prin supermarketuri sunt limitate. Nu mai vorbim de picnicuri sau alte grătăreli pe la Schullerwald sau Codrișor. Până și tradiționalul târg al produselor locale de sâmbătă a fost suspendat, însă pentru acesta există o variantă modernă, de… criză.

  Târgul produselor locale este organizat de Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud” și are loc, în vremuri normale, în fiecare sâmbătă, între orele 9 și 14, lângă Biserica Evanghelică din centrul Bistriței. Aici vin mai mulți producători locali din județ cu diferite produse aflate la mare căutare printre bistrițeni.

  Odată cu instaurarea noilor reglementări cauzate de pandemia cu noul coronavirus, târgul s-a suspendat fizic, însă acesta continuă în spațiul on-line, pe pagina de facebook a Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”:

  „Venim la ușa ta, în fiecare sâmbătă! Te vom suna, ca să știi că suntem pe drum. Respectăm cu strictețe toate măsurile – dezinfectăm, sterilizăm prin ozonare – așa încât totul este sigur. Plătești la livrare”, anuță producătorii locali.

  În concret, oricine dorește să achiziționeze produsele în cauză trebuie dor să intre pe pagina de facebook a asociației, acolo unde vor găsi catalogul produselor. Comenzile se preiau de luni până joi între orele 10:00 – 17:00 la numărul de telefon 0771-024.831.

  Pentru comenzi mai mari de 100,00 lei și pentru persoanele peste 65 de ani, transportul este GRATUIT. La comenzile sub 100,00 lei se adaugă 10,00 lei / transport. Pentru livrări în afara orașului, pe o rază de 30 km, tarifele de transport diferă în funcție de distanță. Plata se face la livrare produselor.

  De asemenea, membri asociației au transmis că un procent semnificativ din valoarea comenzilor va fi direcționat către Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în lupta cu epidemia de coronavirus.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Garda de Mediu a închis stația de mixturi asfaltice de la Beclean. Amenda primită de firmă se ridică la 30.000 de lei

  Consecință a unei sesizări apărută pe pagina de socializare a consilierului local al PMP Beclean, Caius Cârcu și, care, anunța poluarea rezultată...

  Mihai Sărmășan: Poliția Locală mai există la Bistrița ?

  Deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevăd că locurile de joacă din parcurile din țară rămân închise și după încheierea stării...

  PSD nu vrea la guvernare dacă va trece moțiunea de cenzură. Se dorește un guvern de uniune națională format din tehnocrați și care să...

  Informația a fost confirmată de deputatul bistrițean Doina Pană, în contextul în care, liderii...

  Bistrița-Năsăud rămâne pe „platou” în cazul epidemiei Covid-19: 79 de cazuri active!

  Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 29.05.2020, este următoarea: • 18 persoane în carantină instituționalizată;• 2701 persoane în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -