Acasă Politica Politica Locala Bistrițenii semnează tot mai mulți pentru păstrarea profilului de Arhitectură și Arta...

Bistrițenii semnează tot mai mulți pentru păstrarea profilului de Arhitectură și Arta ambientală în Liceul de Arte ”Corneliu Baba”

0

Peste 1800 de persoane au semnat până la această oră  petiția on line prin care este susținută păstrarea clasei de arhitectură de la Liceul de Arte ”Corneliu Baba”.

 

În urma cererii primite de la Ministerul Educației și Cercetării către Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud,s-a luat decizia de desființare a câte unei clase din fiecare unitate de învațământ pre-universitar  din județul nostru,printre care se află și clasa de arhitectură a Liceului de Arte ”Corneliu Baba”.

 Liceul de Arte „Corneliu Baba” este singurul liceu vocațional din judetul  Bistrița-Năsăud pe secția Arte Plastice, Design si Arhitectura, ca atare scoaterea profilului de Arhitectura va duce la scăderea numărului de elevi dar si de vise. Copiii se pregăteau pentru acest liceu, acest profil. Diferența dintre noi si liceele mari o face faptul ca noi avem doar doua clase pentru fiecare nivel, iar desființarea uneia va schimba radical lucrurile. Stă în puterea noastră, a tuturor elevilor,profesorilor si parintilor să schimbăm acest lucru și să susținem arta în acest liceu!

http://https://www.petitieonline.com/susinem_pastrarea_profilului_de_arhitectura_si_arta_ambiental_in_liceul_de_arte_corneliu_baba

Exit mobile version