Acasă EVENIMENT Accident MORTAL la Reteag!

Accident MORTAL la Reteag!

0

Accident MORTAL la Reteag! O tânără și-a pierdut viața, iar șoferul, tânăr și el, se zbate acum să supraviețuiască! El a ajuns în comă la spital!

Accidentul teribil s-a petrecut pe DN 17, în noaptea de sâmbătă spre duminică, jurul orei 00.45, când șoferul în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul marca VW Passat s-a răsturnat în șanțul de beton de pe marginea drumului.

Cei doi tineri au rămas prinși între fiarele contorsionate. Din fericire, pompierii de la Descarcerare și echipajele de salvare SMURD au ajuns rapid la fața locului și au reușit să extragă imediat victimele încarcerate.

Tânăra a murit în brațele medicilor

Deși se afla în stop respirator, tânăra în vârstă de doar 25 de ani, a fost resuscitată la fața locului, însă și-ar fi dat ultima suflare în drum spre spital, în brațele medicilor. Tânărul șofer a fost stabilizat de medici, însă starea lui este gravă, ajungând în comă la spital.

Din primele informații, se pare că șoferul avea viteză când a pierdut controlul volanului, acul vitezometrului oprindu-se la 100 km/h.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul mortal.

Accident MORTAL la Reteag! Doi tineri au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț de beton – FOTO&UPDATE

Sursa foto: Bistrițeanul.ro

 

Exit mobile version