Acasă ALEGERI PARLAMENTARE Sunt şanse semnificative ca Bucureştiul să modifice lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile...

Sunt şanse semnificative ca Bucureştiul să modifice lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare

0

Declaraţia aparţine senatorului Dorin Dobra şi a fost făcută în condiţiile existenţei unei aşa-zise liste scurte pentru electoralele din 11 decembrie.

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, deputatul Stelian Dolha a anunţat că se retrage de pe lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare, astăzi, senatorul Dorin Dobra a recunoscut faptul că nu intră în proiectul politic al deputatului Ioan Oltean. El a mai spus că îşi va apăra mandatul până la capăt: “Îmi  apăr mandatul până la capăt, în speranța că sunt în planurile PNL. Dacă nu sunt, asta nu mai poți contesta. Dacă iau în calcul o trecere la ALDE? N-a fost niciodată în proiecția mea așa ceva, a mai spus Dobra. La ora actuală, există o listă scurtă a PNL Bistriţa-Năsăud în care primele trei locuri sunt ocupate de Robert Sighiartău, Doris Moldovan la Camera Deputaţilor şi Ioan Turc la Senat. Practic, După ce Ioan Oltean și Cristian Florian,   nu și-au mai depus candidatura pentru un nou mandat, iar Stelian Dolha a anunţat că nu mai candidează pentru un nou mandate, este foarte posibil ca niciunul dintre cei patru actuali deputați și senatori PNL să nu mai ajungă în Parlament.

 

Exit mobile version