joi, mai 28, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  SUCIU VS OGÂGĂU LA SG. BĂI! Bătalia e gata să înceapă!!!

  Must Read

  27 de decese au fost confirmate în judeţul Bistriţa-Năsăud

  Este vorba de un bărbat din orașul Beclean, care a fost depistat cu CoVid-19 în data...

  VIDEO: 4 tronsoane de drumuri județene au intrat în reabilitare

  Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a...

  BECLEAN: Caius Cârcu este nemulțumit de poluarea din zona unde funcționează stația de asfaltare a LDP SA

  Caius Cârcu, consilier local PMP în orașul Beclean scrie pe pagina sa de socializare că...

  Cei mai înverşunaţi contracandidaţi la Primăria Sângeorz- Băi, Daniel Suciu (PSD) şi Traian Ogâgău (PNL) sunt gata de luptă! Şi-au pregătit echipele şi anunţă că vor asigura schimbarea şi renaşterea oraşului alături de oamenii pe care i-au propus în Consilul Local: unul cu “traseişti politici”, altul cu oameni noi, care recent au aderat la PNL. Dincolo de toate însă, sunt nume cunoscute pentru sîngeorzeni, agreate sau contestate.

  Cu o săptămână înainte de Sărbătorile Pascale, Daniel Suciu şi Traian Ogâgău s-au încadrat în termen şi şi-au depus candidaturile pentru unul dintre cele mai râvnite fotolii de primar din Bistriţa-Năsăud, cel de la Sîngeorz-Băi. Fiecare dintre cei doi şi-a selectat echipa astfel încât să fie câştigătoare la alegerile locale din 5 iunie. Pe lista celor 21 de propuneri PSD pentru Consiliul Local, se află mai mulţi “traseişti politici”, care neputând negocia funcţii cu Traian Ogâgău au ales să plece din barca lui şi să se alăture lui Daniel Suciu, aceştia fiind: Maxim Pop, Vasile Șteopoaie, Ioan Niculai Pantelimon, Ionuț Jarda şi Ionel Ureche, cărora li se adaugă şi alţi sângeorzeni care provin din medii variate de activitate: “Le mulțumesc sutelor de sîngeorzeni care și-au asumat public să mă susțină, la fel și celor 21 de colegi care sunt pe lista PSD pentru Consiliul Local. Misiunea mea este să unesc oameni, să insuflu încredere celor resemnați și să muncesc alături de echipa mea și sîngeorzeni pentru viitorul orașului, casa noastră, a tuturor”, precizează Daniel Suciu într-o postare pe contul său de Facebook.

  În plan opus, echipa albastră a lui Traian Ogagău include mai mult oameni noi, necunoscuţi în plan politic care vin din medii de activitate ce pot avea un aport important în proiectele educaţionale, culturale, de sănătate sau de infrastructură ale Sîngeorzului: Clarisa – Rodica Strugar (profesor), Marius-Gheorghe Voicu (jurist), Ionel – Cristian Pop ( medic) sau Anamaria Costea (inginer). Nu lipsesc nici oameni mai cunoscuţi în Sîngeorz după ce au activat ca şi consilieri locali ai opoziţiei precum Cătălin Sfrengeu sau Dacian Măgurean. “Sunt oameni cu viziuni bune, care vin alături de mine și în Consiliul Local Sîngeorz-Băi cu scopuri comune: TRANSPARENȚĂ, DEVOTAMENT și IMPLICARE TOTALĂ, printr-o administrație care să gestioneze cu prioritate proiectele de ascensiune ale orașului Sîngeorz-Băi”, precizează Traian Ogâgău, vorbind despre echipă pe pagina sa de socializare.

  Cele două echipe, albastră şi roşie sunt gata de ieşit în teren imediat ce se va da startul campaniei electorale pe 6 mai. Mai departe, cine anume va asigura schimbarea mult aşteptată în oraşul-staţiune Sângeorz- Băi, rămâne doar la decizia şi votul alegătorilor, pe data de 5 iunie.

  Biroul De Presa Singeorz-Bai.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  27 de decese au fost confirmate în judeţul Bistriţa-Năsăud

  Este vorba de un bărbat din orașul Beclean, care a fost depistat cu CoVid-19 în data...

  VIDEO: 4 tronsoane de drumuri județene au intrat în reabilitare

  Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a vorbit astăzi despre faptul că,...

  BECLEAN: Caius Cârcu este nemulțumit de poluarea din zona unde funcționează stația de asfaltare a LDP SA

  Caius Cârcu, consilier local PMP în orașul Beclean scrie pe pagina sa de socializare că , de multă vreme traiul...

  Deputatul Ionuț Simionca a votat pentru modificarea START UP NATION

  Parlamentul a votat astăzi un proiect de modificare a programului Start-up Națion. Modificările vizează noi punctaje în funcție de mai multe...

  Doar 3 din cei 21 de consilieri locali bistrițeni și-au completat declarațiile de avere

  „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -