Acasă Politica Stelian Dolha către Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum că vă...

Stelian Dolha către Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum că vă batem de nu vă vedeţi, cu cel puţin 20 de procente pe primul tur”

0

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a spus astăzi că, din punct de vedere politic, PSD Bistrița-Năsăud pare să fie, practic, în campanie pentru alegerile locale. Dolha spune că social-democrații bistrițeni simulează campania pentru alegerile prezidențiale, pentru că Viorica Dăncilă nu e pomenită nicăieri: ” Îl întreb pe Radu Moldovan:  Ţi-e ruşine cu doamna Dăncilă? Dar în momentul în care ai luat bănuţi de la PNDL daţi de doamna Dăncilă, atunci nu ţi-a fost ruşine cu ea? Îl întreb pe domnul fost ministru Daniel Suciu, pe doamna ministru Pană. Acum le e ruşine la toţi. Aş fi aşteptat să-l văd pe Suciu cu o pancartă mare după gât pe care să scrie Dăncilă preşedinte, i-a dat ditamai funcţie de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Tac toţi, sunt ascunşi. Nu pomeneşte nimeni de doamna Dăncilă în Bistriţa-Năsăud. Fac campanie doar nişte tineri care împart nişte pliante şi le pun prin garduri. Dacă atunci nu v-a fost ruşine cu ea, când v-a dat funcţii şi v-a făcut oameni mari, acum de ce vă e ruşine? E aceeaşi Dăncilă!

În acest context, Dolha i-a reamintit lui Radu Moldovan faptul că i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă că-şi va da demisia de onoare dacă nu câştigă alegerile prezidenţiale, în primul tur, în judeţ: ” Mesaj de încurajare pentru președintele Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum că vă batem de nu vă vedeţi, cu cel puţin 20 de procente pe primul tur”, a  conchis Dolha.

Exit mobile version