Acasă Politica Politica Locala Stelian Dolha cere parlamentarilor PSD bn să voteze contra pensiilor ...

Stelian Dolha cere parlamentarilor PSD bn să voteze contra pensiilor speciale

0

Liberalul Stelian Dolha a făcut astăzi un apel către parlamentarii PSD, Ioan Deneş, Daniel Suciu şi Doina Pană pentru a vota împotriva pensiilor speciale

APEL CĂTRE PARLAMENTARII PSD BN

“ Apel către parlamentarii PSD din județul Bistrița-Năsăud. Începem cu cel mai tânăr, deputatul Daniel Suciu, apoi senatorul Ioan Deneș și ministrul Doina Pană. Săptămâna viitoare votați împotriva acestei legi! Ține de doctrina voastră social-democrată, nu puteți să vă permiteți pensii de lux într-o Românie în care oamenii mor de foame! Nu puteți să vă permiteți privilegii doar pentru voi! Păi nu sunteți socialiști? Respectați-vă doctrina, votați împotriva acestei legi! Altfel, o să vă pomenesc în fiecare minut al vieții voastre pentru ce ați făcut”
L-AM AUZIT PE DOMNUL DRAGNEA… “ Comisia de regulament a schimbat o lege controversată, legea pensiilor speciale pentru parlamnentari, a pensiilor de lux. Micile modificări aduse țin de faptul că parlamentarii condamnați pentru acte de corupție în timpul mandatului nu pot beneficia de acest privilegiu. L-am auzit și pe domnul Dragnea dând peste cap această lege, să dea bine, când de fapt dacă îl țineau curelele trebuia să le spună clar și răspicat pesediștilor: votați împotriva acestei legi. O, își ridica în cap toată armata pesedistă, dar așa trebuia el să facă, nu să o întoarcă pentru săptămâna viitoare când o să o voteze, că asta o să se întâmple”, a conchis Dolha.

Exit mobile version