Acasă Politica Stelian Dolha către Ioan Deneș: „Ioane, vezi pe unde umbli în campania...

Stelian Dolha către Ioan Deneș: „Ioane, vezi pe unde umbli în campania asta şi ce mănânci, că s-ar putea să te otrăveşti singur în goana nebună după voturi şi după faimă”

1

Dacă Ioan Turc nu a iertat-o pe Doina Pană, prim-vicepreședintele PNL BN, Stelian Dolha l-a luat în cătarea puștii pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. Astfel, în același context al otrăvirii cu mercuri, Dolha i-a transmis ministrului Deneș, să fie atent la ceea ce mănâncă în campania electoral: „Ioane, vezi pe unde umbli în campania asta şi ce mănânci, că s-ar putea să te otrăveşti singur în goana ta nebună după voturi şi după faimă”.

Primarii sunt umiliți la ei acasă

Este o altă declarație făcută de Stelian Dolha, cel vizat fiind președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan: „Văzând campania electorală a PSD şi pe Radu Moldovan ca un autentic baron de Bistriţa care împarte flyere şi materiale tricolore, şi văd cum primarii, indiferent de formaţiunea politică din care sunt, sunt umiliţi la ei acasă. De ce? Pentru că toate realizările din Bistriţa-Năsăud le-a făcut unul singur, Emil Radu Moldovan. Echipa de campanie a PSD spune un singur lucru: fiecare uliţă din judeţul Bistriţa-Năsăud e asfaltată de Emil Radu Moldovan, nu de altcineva! Aşa le spui: daţi voturi pentru PSD, vă dăm bani de la PNDL, din pixul lui Suciu”.

Dolha a mai apreciat că PSD ține captivi primarii: ”Banii europeni nu sunt atraşi, 80% rămân la Bruxelles şi asta ne spun europarlamentarii PSD care nu mai sunt la PSD. În schimb, vin şi ne spun: salvăm satul românesc. Cum să salvăm satul românesc în condiţiile în care tinerii din Bistriţa-Năsăud, din satele din judeţ pleacă şi muncesc în străinătate pentru că s-au săturat de corupţie, de incompetenţă, în condiţiile în care toate instituţiile publice sunt controlate cap-coadă de Emil Radu Moldovan şi de tot ce înseamnă clica PSD. România şi satul românesc nu ai cum să le dezvolţi cu nişte mesaje patriotice false. Eu sper ca să plece, nu să plece în 2020, ci după 26 mai 2019 pentru că e destul cât au subjugat ţara asta”, a explicat Stelian Dolha.

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Mananc si plang si vad (cum tata tine strans in unghii, inima caprioarei si rarunchii): Nicolae Labis- Moartea Caprioarei ‘. Mananc si plang si mai si sudui ca sunt ficior batran !

Comments are closed.

Exit mobile version