Acasă SERVICII SECRETE SRI neagă orice fel de implicare în numirea noului premier Mihai Tudose

SRI neagă orice fel de implicare în numirea noului premier Mihai Tudose

0

Serviciul Român de Informații a ieșit în această seară cu un comunicat de presă prin intermediul căruia neagă cu vehemență orice fel de implicare în numirea lui Mihai Tudose pe postul de premier al României. Probabil că SRI încearcă să pună capăt speculațiilor care vorbesc despre faptul că noul premier ar fi un apropiat al fostului șef operativ al SRI, generalul Coldea.

În legătură cu speculațiile apărute in spațiul public referitoare la o presupusă implicare a Serviciului Român de Informații în desemnarea premierului României, SRI face următoarele precizări:

„Respingem categoric orice încercare de a implica SRI în dispute politice, în numirea premierului României sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Considerăm aceste afirmaţii din spațiul public denigratoare şi menite să afecteze imaginea instituțiilor fundamentale dintr-un regim democratic.

SRI îşi reafirmă determinarea de a rămâne echidistant, neimplicat politic şi concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale cu respectarea strictă a legii”

Exit mobile version