Acasă Politica Sorin Hognogi: Cred că Ioan Turc ar trebui să își asume candidatura...

Sorin Hognogi: Cred că Ioan Turc ar trebui să își asume candidatura la președinția Consililui Județean

0

Președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi, a lansat astăzi o provocare președintelui PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc. Hognogi, crede că, Ioan Turc ar trebui să intre în lupta pentru șefia Consiliului Județean, pentru a  lupta cu actualul președinte Radu Moldovan, candidatul PSD – de la președinte la președinte.

” Eu cred că ar fi o luptă între doi președinți, mai ales că Ioan Turc își știe foarte bine organizațiile locale și îi poate motiva pe președinți și candidați. Zic și cred că e cel mai bun pentru a-și asuma o asemenea candidatură”, a mai spus Sorin Hognogi.

Declarația lui Sorin Hognogi vine pe fondul continuării discuțiilor din interiorul PNL pentru desemnarea candidaților la primăria Bistrița și Consiliul Județean, cât mai ales a finalizării unui sondaj comandat de PNL pentru stabilirea celui care va intra în luptă pentru primăria Bistrița, Ioan Turc fiind unul dintre candidații redutabili și, care și-au asumat în ultimele luni declarații de candidat PNL la primăria Bistrița.

De altfel, Sorin Hognogi nu a lansat această provocare la întâmplare, președintele LAL a PNL Bistrița-Năsăud, nefiind singura voce care îi cere lui Turc să își asume această candidatură, un alt primar, Vasile Silași susținând propunerea lui Sorin Hognogi.

 

Exit mobile version